Антъни Джошуа ще се завърне на ринга на 1 април в Лондон в мач срещу американеца Джърмейн Франклин. 33-годишният британец записа две поредни загуби, отстъпвайки на Олександър Усик (Украйна) в спорове за световните титли на WBA, IBF, WBO и IBO, a срещу Франклин за първи път от доста време ще се боксира в двубой, в който като залог няма да има някой от шампионските колани в тежката категория.

"Това е ново начало за мен. Kогато се боксирах с Усик, разочаровах доста хора. И чух различни коментари по свой адрес. Че не мисля в правилната посока, че главата ми е другаде, но те не отговарят на истината. Отдаден съм изцяло на бокса. Това е всичко, което имам", категоричен бе Джошуа.

В момента негов треньор е Дерик Джеймс, който ще бъде трети наставник за Ей Джей в рамките на само три мача. Той прибегна до промени както след първата загуба от Усик, така и след второто поражение в реванша.

Именно заради промяната в треньорския си щаб, британската звезда изкара доста сериозна част от подготовката си в Тексас, откъдето е Джеймс.

Джошуа не пропусна да намеси и другата британска суперзвезда в спорта - Тайсън Фюри.

"Той има нужда от мен. Така че най-добре да каже името ми и да ме предизвика, готов съм да приема всяко предизвикателство", добави той.