Тайсън Фюри в типичен стил наговори куп култови лафове преди мача с Дилиън Уайт, след като събра представители на британските медии на откритата си тренировка в Лондон.

Циганския крал ще се бие да брани титлата си във версия WBC на тежката категория в събота, като началото на галавечерта е 21 часа българско време, а у нас ще я гледаме по MAX Sport 2 HD.

"Това е първото и последно медийно събитие до боя - каза Фюри. - Следващият път ще говоря на ринга."

След което разказа за подготовката и очакванията си преди мача, който се очаква да е последен в кариерата на непобедения шампион.

"За първи път ще се бия на толкова велико място като "Уембли", пред над 90 хиляди души, при това - британци, мои фенове - каза Тайсън. - Естествено, че е вълнуващо. Епично! Нещата няма как да са по-големи от това, просто това е върхът.

Не е само мачът, а и шоуто. Хората искат да видят Циганския крал, искат да видят моето представление. И аз възнамерявам да им го дам.

Татко ми ме докара с колата от Манчестър до Лондон, решихме да пътуваме така и да се забавляваме по пътя. Нямам търпение, това е идеален край на кариерата ми. Превзех Америка, сега се върнах в родината за последния бой.

Гледал съм много негови мачове, също и как се държи около боевете. Не се притеснявам, не е важно какво казва той.

Ще бъде голям мач, ще бъде страхотно шоу. Дано свърши бързо, за да ида максимално рано в бара и да се забавляваме всички. Това е идеята - да отпразнувам края на една шампионска кариера подобаващо.

Няма да има победа по точки и няма да изкараме на ринга всичките 12 рунда. Давам му максимално шест, просто няма да издържи.

Дилиън ще тръгне на бой, директно, както трябва да бъде. Аз съм по-добър и ще го победя за не повече от шест рунда." 

Снимка: Getty Images