Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри и съпругата му Парис станаха родители за седми път.

Британската двойка посрещна още едно момченце вчера, присъединявайки се към Венесуела (14), Джон Джеймс (10), Тайсън Фюри II (5), Валенсия Амбър (4), Адонис Амасия (3) и едногодишната Атина.

Двойката е заедно от тийнейджърска възраст и сключи брак през 2008 г, а името на новия малък Фюри все още не е разкрито.

И вместо да празнува, Циганския крал атакува остро Антъни Джошуа. Запитан дали има интерес от Битка за Британия срещу по-младия си колега, Фюри изригна:

"Той беше нокаутиран два пъти и загуби три пъти. Джошуа вече е извън моята класа. Дори не мисля за тази битка. Не се интересувам от него. Този балон се спука. Антъни загуби девствеността си, така че вече не се интересувам.

Той беше победен два пъти от Усик, а преди това беше пребит от дебелака Анди Руис. Бия се с Франсис Нгану, който е в разцвета на силите си. Нгану е шампион, който е по-едър и силен от Джошуа. Франсис има повече нокаутираща сила. Джошуа трябва да е в края на редицата. Тази битка вече я няма. Това е мъртва битка. Тази битка беше свалена от дневния ред веднага след като той беше победен", каза Фюри пред Daily Mail.

Фюри се завръща в бокса, за да се бие с Франсис Нгану. Двамата излизат на 28 октомври в Рияд, Саудитска Арабия. Битката ще бъде 10 рунда, а титлата на WBC няма да бъде заложена.