Влизаме в седмицата, в която ще се играе най-чаканият боксов сблъсък в тежка категория за 2018-а.

на 1 декември погледите ще са в Лос Анджелис (около 6 часа българско време), където Дионтей Уайлдър ще се бие с Тайсън Фюри за пояса на Световия боксов съвет (WBC).

Фюри ще изиграе първия си сериозен мач след 3-годишното наказание, което му бе наложено заради употреба на наркотици.

В интервю пред "Дейли мейл" с типичния си стил Фюри коментира очакванията си за предстоящия мач:

"Казах на Франк, че това е боят, който искам пред всички останали. Без повече задници! Затова го помолих да каже на екипа на Уайлдър, че ще се бие с един голям тлъст английски идиот, който се е върнал само заради парите.

Снимка: Getty Images/Guliver Photo

Тук съм от 8 седмици. Докато гладувам, тренирам здраво в лагера, далеч съм от семейството, без секс, Дионтай се наслаждаваше на уюта на дома. Докато живея в дупка, той се любува на своята дама, яде вкусни ястия, играе си с децата си. Не можеш да си играеш на татко пред огъня и все пак да бъдеш в тренировъчна кондиция, за да бъдеш световен шампион. Не стават така нещата!

Хората смятат, че съм дошъл тук, за да взема парите. Планирам да ги дам на бедни хора и за построяването на къщи за бездомни.

Няма да задържа пари. Виждате ли как всички тези разглезени деца на богаташи са постоянно в една бъркотия. Децата трябва да се научат да изкарват сами парите си. Да работят усилено за всяка стотинка. Аз започнах да печеля пари, когато бях на 8, като миех коли.

Ако тази зала тук беше пълна до горе с диаманти, аз щях да дам всеки един от тях, за да победя в събота. Когато искам да спечеля толкова много, не мога да загубя.