Темата около целувката на Кубрат Пулев и Джени Равало бе надълго и широко дискутирана още преди Калифорнийската атлетическа комисия да спре правата на българския боксьор да играе мачове в щата до юли.

Но гледната точка на един спортист от нашата страна, пробил и изградил слава и репутация зад Океана, е особено интересна.

При срещата на Деян Веселинов с кечиста Александър Русев и специалното интервю, което роденият в Пловдив спортист даде за Dir.bg, неговата гледна точка се оказа изключително любопитна. 

"Това е, ако не най-глупавото нещо, то едно от най-глупавите неща, които някой може да направи. С какъв акъл... Опитвах се да го разбера човека, но не мога... - каза Русев пред камерата и микрофона ни. -  Едно, че си женен... Взимат ти интервю, ти решаваш да я целуваш. Ако ти му взимаше това интервю, щеше ли да те целуне?

(Следва репортерски отговор: "Надявам се, че не!")

Тя е жена, той се възползва от това.

Днес, на идване за интервюто, майка ми попада в катастрофа. Удрят отзад колата. Отивам да видя какво е положението. Човекът е виновен, той удря отзад. Била спряла на жълто към червено майка ми. И той казва: "Ето го синът ти, той ще ти обясни". Защото аз съм мъж, трябва да знам повече, отколкото майка ми, която е жена.

Снимка: Павлин Даскалов

Някои хора си мислят, че жените са по-ниско от мъжете и ги поставят в неудобна позиция... В случая с Кубрат е същото. Грозно, грозно, грозно, грозно...

Видях, че те са празнували заедно и тъй нататък... Тя не е била там с микрофона. Докато по време на интервюто, това е професионално, тя е там по работа. Няма оправдание никакво. Освен, ако не си получил някакво мозъчно сътресение по време на мача. Тогава не знаеш какво правиш.

Според мен това е и по-добър начин да се оправдаеш, отколкото да говориш как "тя била добронамерена". Това е лоша реклама, ама много лоша. Ако беше хубава, нямаше да му спрат правата."

  

Снимка: Павлин Даскалов