Кубрат Пулев се завърна на родна земя след победата си над румънеца Богдан Дину в Калифорния.

Кобрата коментира пред чакащите го репортери мача, бъдещите си планове и най-обсъжданата тема, тази с целувката на журналистката Джени Суши.

Постъпката на Кубрат обиколи всички световни медии, а мнозина го обвиниха в сексуално посегателство.

"Много от световните медии избързаха. Как може така. Какви са тези, че да съдят. Да ме извиняват, но не могат да ме съдят те. Писаха ми от CNN, както и от много други известни световни медии и сайтове.

Може би много жени са искали да ме целуват, но не съм им давал да припарят до мен. Аз не съм някакъв дискотечен тип. Андреа в началото малко се изнерви и ме попита защо съм го направил. Аз я целунах на шега, момичето го прие на шега, но после й дали друг акъл, хората си гонят някакви користни цели, но няма да стане така

Целувката е нещо много хубаво, няма защо да повлияе на спортната ми кариера. За да го направя, съм преценил, че човекът желае не само целувка, а дори нещо повече, така че аз съм го направил като приятелско.

След победа човек е приповдигнат, с настроение. Аз съм такъв тип, че съм шегаджия и така се получи.

Запознахме се на кантара, тя каза 'като победиш, ще направим парти, ще празнуваме, сигурна съм в теб, ще победиш'. Беше с нас, говореше си с целия екип. Даже с някои станаха и по-близки. Познаваме се. След това го изигра, че един вид не се познаваме - някой й е дал кофти акъл, или хората, за които работи, са й казали да направи това, за да си направят известен сайта.

Сигурно заради това. Виждате каква добра реклама съм аз, така че рекламодателите могат да се активизират.

Имам снимки, видеа, мога да ви покажа пред вас. Има видеа, на които се вижда, че тя си седя с нас в лобито на хотела до 5 часа сутринта, пиеше си и да не казвам какви други неща правеха в тоалетните. Просто предполагам, че са й дали лоши акъли, защото не ми се стори лошо момиче. Сигурно са й казали, че ще изкара някакви милиони, ще станеш най-известната. Няма лошо, но това е непочтено и некоректно. Тези енергии се връщат като бумаранг и ще е лошо за нея. За какво да й се извиня, тя беше толкова щастлива, че я целунах. Тя не остана благодарна само на една целувка, искаше да стане известна.

Съвсем скоро очаквам следващия си мач. Още на ринга Боб Аръм попита кога искам да играя пак - уникален мач, всички са възхитени. Има неща за изчистване - 12 шева ми направиха. Малко беше дискомфортно да играя в САЩ, за първи път ми взеха допинг контрол непосредствено преди мача. Така че имаше и дискомфорти, все пак и брат ми се би на галата.

Нямаше как да имам различна тактика след аркадата - или трябваше да се втурна да го утрепя, или да се предавам. Евала на кътмена (Тони Фернандес), че се справи с аркадата и успя да я затвори. След такова злощастно развитие, не ми оставаше друго, освен да се хвърлям да го размазвам", разказа Пулев.