Кубрат Пулев заяви, че за него не е имало каквото и да е значение дали Дионтей Уайлдър или Тайсън Фюри е щял да спечели мача в Лос Анджелис, цитиран от "24 часа".

Двамата завършиха наравно и Уайлдър защити титлата на Световния боксов съвет. Американецът прати на два пъти в нокдаун британския си съперник, но Фюри успя да се съвземе и според мнозина дори е трябвало да спечели. Българската звезда в тежка категория обаче е на друго мнение.

Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри не определиха победител в Лос Анджелис.

"Мисля, че Уайлдър се представи по-добре. Дори съм изненадан, че съдиите дадоха равен мач. Той беше по-активният и прати Фюри в нокдаун. Явно боксьорите Фюри са доста криви и неудобни. Аз също се измъчих в братовчед му, но победих", напомни Кобрата. На въпроса дали реваншът между Уайлдър и Фюри ще да забави неговия мач с Антъни Джошуа Пулев отговори, че за него няма особено значение.

"Дали ще се срещнем през октомври 2019 г. или март 2020 г., не променя нищо. Това са просто 5-6 месеца. Аз си гледам моята програма, чувствам се много добре и очаквам шанса си", добави Кубрат, който ще излезе на ринга отново през март в Лас Вегас или Ню Йорк.