Кубрат Пулев даде любопитно интервю пред канал 3, в което говори за победатa над Хюи Фюри, предстоящия сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър и бъдещите си планове.

Родният боксьор отново изтъкна, че е готов за мач с Антъни Джошуа, но не е сигурен кога такъв ще се състои. Не изключи възможността да се случи през 2019-а.

През март ще е следващият му двубой на територията на САЩ срещу играч от този край на света.

Призна, че е заложил на собствения си мач с Фюри. Законно ли е това? В различни страни по света, законът говори различно по темата. Флойд Мейуедър опита да заложи 400 000 долара на своя победа срещу Конър Макгрегър, но бе спрян от букмейкърите в Лас Вегас. Големият шампион в полутежка категория Бърнард Хопкинс открито признаваше, че го е правил и позицията на боксовите власти бе, че "нарушава морала и етиката на спорта", но не и правилата.

Незаконно и подлежащо на съдебно разследване е да заложиш срещу себе си. Така се намира основание да манипулираш самата среща.

"Март месец ще имам мач или във Вегас или в Ню Йорк. Чикаго не отпада като вариант. Гледам всичко възможно да е пред максимална българска общност, но не само това е от значение. Съперникът не е ясен още, но ще е от тази час на света (САЩ).

Възможно е мачът с Джошуа да се състои през 2019-а. Аз съм с много енергия и позитивизъм. Гладен съм за битки и съм готов всеки един момент да изляза срещу него и да го победя.

Тайсън Фюри ще загуби. Но на Уайлдър няма да му е лесно. Тази прогноза не е сигурна, така че хората да внимават какво залагат. Видяхте и прогнозите за мача между мен и Хюи Фюри.

Много хора заложиха на мен и победиха. Включително и аз заложих и спечелих 100 хиляди лева", коментира Пулев.