Кубрат Пулев обяви датата и мястото на следващия си мач. Българският боксьор в тежка категория при професионалистите даде голямо интервю пред американската агенция bwtalkingsport, в което заяви:

"Ето нещо, което досега не сме обявявали - на 23 март ще се боксирам в Лос Анджелис".

Съперникът на Кобрата не е известен, но това ще е негов първи бой като професионалист в САЩ. Досега Пулев имаше мачове в Европа - Германия и България.

В интервюто Кубрат разказва за детството си и за това как с брат му Тервел са избрали бокса, както и други любопитни неща. Ето избрано от думите на българина пред американската медия:

"На 14 години станах шампион на България до 48 кг, това е един от любимите ми спомени - казва Пулев. - Правихме големи пакости с брат ми, чупихме антените на блока, защото ни трябваха за игра.

Бях добър вратар и ако не бях станал боксьор, вероятно щях да съм футболист.

Най-големият ми пример е баща ми. Той беше луд по този спорт, а също така и шампион на България. Той ми помогна да направя първите стъпки в бокса.

Извън ринга и тренировките, обичам да играя шах и други такива спортове. Динамичен човек съм, постоянно се занимавам с нещо и уплътнявам свободното си време. А и нямам много такова.

Много скоро ще се бия за Световната титла и ще я спечеля. Благодаря за подкрепата на феновете ми. Вие ме мотивирате!".