Кубрат Пулев очаква победа с красив нокаут в някой от по-късните рундове от мача за световната титла по бокс - тежка категория срещу Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон. След девет дни предстои сблъсъкът в залата "Уембли Арена", където шампионът от Великобритания среща българския претендент.

Пулев даде прогнозата в специално интервю, публикувано във фейсбук страницата на WINBET - официален партньор на Кубрат за срещата.

"В началото и двамата боксьори са свежи и подготвени на макс и не е толкова лесно някой от тях да бъде повален", коментира Кобрата.

"Имало е случаи, в които още в първия рунд е имало нокаут, но предполагам, че в по-късните рундове можете да очаквате един хубав, красив нокаут", допълни с усмивка той.

Запитан дали се чувства готов за мача, той отговори:

"Да, готов съм. А пък на самия 12 декември ще бъда още по-готов. Всичко си върви както природата го е начертала."

Кубрат коментира също, че не се интересува от това как се подготвя Джошуа за двубоя:

"Интересува ме само моята ситуация, моята форма, моето желание за игра, моето желание за победа".

В интервюто претендентът за световната титла споделя още мисли за своите силни страни като боксьор, какво е за него боксът и споделя кое е единственото нещо, от което се страхува. Видимо спокоен, но и силно фокусиран върху предстоящия двубой, Пулев предлага и обичайната доза хумор в отговорите си.

Вижте цялото интервю във видеото.

WINBET призовава феновете на българския спорт да му пожелаят успех и да го подкрепят като се включат в неговото предизвикателство - да изпратят видеозапис на своя спортна тренировка. Един от всички участници, включили се в предизвикателството, ще спечели боксови ръкавици с автограф на Кубрат Пулев. Крайният срок за участие е 9 декември 2020 г., а тегленето на печелившия участник ще се проведе ден по-късно.