Кубрат Пулев говори в пряка телефонна връзка с телевизията, която излъчи мача му с Райдъл Букър - Диема спорт, минути след победата си. Във Фресно, Калифорния, Кобрата спечели 28-ми успех на професионалния ринг в 29 боя.

"Благодаря на българите в залата и на тези, които не са спали или са станали рано да ме гледат и подкрепя - каза Пулев. - Поздрави на цяла България!

Противникът бе много подготвен, той през цялото време тренира с някои от най-добрите в света - Олександър Усик, Джошуа... Неудобен съперник е, пази се добре и е опитен, това му помогна да оцелее.

С треньорите ми опитваме да намерим нови неща, да се подобрявам и да имам повече шансове, когато изляза за световната титла. Не бях достатъчно отпуснат на ринга, но се получи добър мач.

Имам и нов треньор (Мемо Ередия - б.р.), който е от американската школа, който се надявам да допринесе много. Продължаваме да работим и с Ули Вегнер, той трябваше да си приключи договора със Зауерланд, сега вече всичко там е наред.

Правилата на IBF потвърждават това - победителят от Руис - Джошуа трябва да защитават титлата си срещу мен до месец май 2020 г. Ако това не стане, ще овакантят, а аз ще се бия със следващия.

Аз смятам, че който и да бие, трябва да застане срещу мен. Мога да победя всеки един от двамата с правилната и подходяща подготовка."