Със скандал завърши официалният кантар преди боя между Кубрат Пулев и Хюи Фюри, който се проведе в столичен мол. Той обаче не беше предизвикан от двамата боксьори.

Хора от щаба на британския боксьор и фенове, придружаващи Фюри, се качиха на подиума, за да търсят саморазправа с тима на Пулев. Охраната се намеси навреме и предотврати сериозни сблъсъци.

Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев влезе в ролята на умиротворител, като помоли всички на подиума да се успокоят. По време на тегленето на Фюри се чуха освирквания от страна на българската публика, което донякъде породи реакцията.

Кубрат Пулев тежи точно с 2 кг повече от Хюи Фюри. Кантарът показа, че Кобрата е 109 кг, а братовчедът на Тайсън Фюри - 107.

Статистиката показва, че Кубрат Пулев е със 7 кг по-лек от предишната си среща. През април 2017 г. той победи Кевин Джонсън в София, а тогава тежеше 116 кг.

Кобрата и Фюри се изправят един срещу друг утре вечер в "Арена Армеец", а победителят от сблъсъка ще стане официален претендент за световната титла на IBF, която в момента принадлежи на Антъни Джошуа.