”Сън”: Голяма въпросителна над бъдещето на Бербо

Димитър Бербатов, Дарън Гибсън, Кико Македа и Маме Диуф може да платят цената на провала на Манчестър Юнайтед в Карлинг Къп, пише в днешното си издание "Сън".

Обратно в новината

Коментари - ”Сън”: Голяма въпросителна над бъдещето на Бербо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скапания пиян дърт шотландец вече не става за нищо! Нападнали са го паркинсона и алцхаймера много яко! Да се махне първо той.а нашия дето трае заради парите-нема лошо!

Дано се възстанови за мача със швейцарците. Че ако пак се провалят и нашия не е участвал в мача не знам кой ще е виновен

Ами това е - а го пуснат, а стане някаква патаклама и оплескат срещата. И все контузии. И така да е /хора сме все пак/, това показва липса на кондиция и натренираност. Пускат те, не пускат - ти винаги трябва да си в добра кондиция тка, че д влезеш успешно във всеки момент, ако се наложи. Но да е жив и здрав, че сал той ни остана, да има за какво да говорим и да се вълнуваме.

Стига сте се занимавали с този лигльо. Халал да са му парите, но погледнете и към другите българи, които играят там. Стига сте ни досаждали.

Ще му пръднат на х..!

SH

Футболното бъдеще на бербатов е ясно - R.I.P.... !!! Дано и съдбата на паричките и бизнеса му не е същата...!!! :::)))

Ти,храчко зеленикава,не се притеснявай толкова за преуспелите хора докато се стичаш по ръба на тоалетната чиния,че ставаш досадна и ще ти пусне някой водата.

От яд и злоба неможеш да спиш нощем. Примири се, до края на жалкият си животец ще си останеш една анонимна, жалка и никому непозната плюнка.

А ти се научи да пишеш правилно

Дано да се махне през зимата... А МанЮ ако не се стегнат ще падат и от Кристал ами и от много като тях. Съра ако не измисли нещо по добро от това Уейн Руни да играе навсякъде ще става по зле.... Все пак това е МанЮ нека да видим каква игра ще покажат срещу Вила в Събота и после срещу Базел ...

За Фърги не си струва повече да се говори, освен в кръчма на доста чашки! А за "Сън" - дали не са почнали да го издават на кафява тоалетна хартия? Все пак по-практично и удобно ще е, за да се купува и ползва...

Бербатов от давна е махнал въпросителната,струва много пари,който може да си го поэволи.

И Бербатоф и Сър-а и Юнайтед са зле :) за първият бяха дадени 30 млн. а в мач срещу КПР се контузва в 20 мин без да е докосвал топката ?!?!!? :))))

Ето ти примерно си един от тези поданици, за които споменавам в предният си пост.

А не се ли замисли, че може да са го пуснали с неизлекувана контузия?!

ДА ! Ако се е контузил докато търка пейката ?!?!!?

По-скоро голяма въпросителна за бъдещето на Юнайтед с тоя алцхаймер за треньор, и още по-голяма въпросителна за бъдещето на България с такива олигофрени за поданици. А иначе за бъдещето на Бербата не се тревожете то неговото си е осигурено.

Това направо беше една ужасяваща вечер за мен като фен на Ман Юнайтед.От къде Фъргюсън изкопа такива безполезни резерви не знам.Някакви Фрайърс, Морисън, Погба и един Бен Амош дето свят не е чувал за тях.Само Валенсия и Парк правеха играта за МЮ, а онези стояха като колчета за домати направо-неподвижни.Това не беше МЮ.Бербо няма вина.Сър Алекс да си дава оставката преди уволнението да го настигне.

Да коментираш казаното от в.Сън е като да си планираш бъдещето с данни от в.Шок.Издънката е на сър-а и това стана ясно и на келешите.

здравей "пръч" искам да ми обясниш в какво тояно се изразява "издънката на Алекс " Обясни ми много те моля !

Бребатов редом с двамата братя полу-идиоти Рафаел и Фабио просто дезертираха. "кунтузии в глезенчето ми" а ония двамата се сурнака като гащници демек "много ги боли ".Те показаха психика на редови аматьори а не на професионалисти на които плащат безбожно много пари.От годин насам разяснявам че бербо не е за отбор от такава класа.Само че глупавият Емил Данчев залива ефира с какви ли не глупости като от рпда -"говорих с Алекс" "подписах ме еди какво си " итн .Глупости от низко качество ! Бербо просто трябваше да се оттегли от този отбор и Алекс му даде прекрасна възможност ,но лакомията на Бербо+емо данчев трябва да плати цена.Бербо навлиза в такива л...а ,че нямам думи.Той си мисли че късмета е иманентен.Хубаво усети птичката като кацна на рамото му... трябваше да се ориентира като отлетя.

Това беше последния му мач за МанЮнайтед

Фелгюсън е абсолютно тъп и изкукал старец,който проваля целия отбор. Бербатов му бил виновен , че го държи половин година на рез. скамейка .

пияница.все му се пика.малко по дърт от мен.аз изобщо не се сещам на мач за пикане.

Смешници. Какво очаквате от един пренебрегнат голмайстор държан на пейката постоянно ??! Само с тренировки ли да поддържа върхова форма !!? Има си стил на игра и това ви беше известно преди това ! Дайте му поне половин сезон като титуляр, вярвайте му и тогава искайте от него !! Ако идва края на кариерата му и вие допринесохте за това !! А че стои там и си трае заради парите ние си го знаем и затова го критикуваме !!

Фергюсън вече е за пенсия. Срещу КП пусна сътав, който никога не играл заедно, нямаше ляво крило и братята Силва бяха контузени. Бербо не получи нито един извеждащ пас. Загубата е закономернана.

Напълно си прав!