Сър Алекс рискува с Бербатов в мача на сезона?

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов може изненадващо да започне като титуляр за "червените дяволи" в съдбоносния мач с Базел от група "С" на Шампионската лига, съобщава "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс рискува с Бербатов в мача на сезона? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съра явно се подготвя за извинителната тирада след мача, ще му трябва изкупителна жертва.С тоз куц състав без халфова линия и трагична защита към момента ще духат топлата рибена чорба след Никулден.

True story!!! Totally agree

Never .

Без НАНИ!! Той играе много самосиндикално, не вкарва голове-един от двадесет.

SH

"бербатов титуляр в мача с Базел...."???.... Този път поне ще гледа мача не от съблекалнята!!!... :::))) Най-добрата шкурка на рез.скам. на Ман.юн. за 2011 година ...!!! :::)))

Каза най-миризливото SCHEISSE_BG!

Явно разбираш от шкурки.Имаш много грапав език за лизач като теб :))))))

спокойно, няма да играе

Съра, че пусне Бербатов само ако е заложил крупна сума за Базел в Еврофутбол.

Не рискува, а по-скоро прави разумна постъпка и разчита на Бербо, който от своя страна ще му се отблагодари с добра игра, победа на МЮ и дай Боже поне 1-2 гола! Разбира се при положение, че скръндзите Нани и Валенсия решат да поиграят и за отбора, а не само за себе си!

"Да рискува с Бербатов" не пичове няма риск това е голмайстора на висшата лига ! Престанете да подценявате човека ! Няма какво да доказва повече, той е направил достатъчно за да заслужава уважение !

Рискува защото все още не е възтановен от контузия