Уникално: Йордан Йовчев на шеста Олимпиада

Българинът Йордан Йовчев влезе в историята, след като се класира за шести път на летни Олимпийски игри.

Обратно в новината

Коментари - Уникално: Йордан Йовчев на шеста Олимпиада | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този човек не знае кога да се откаже. Вместо да подпомага някое по-младо протеже пак напира да се изтъкне. Явно отдавна не са го търсили за реклама.

Голям гимнастик беше, но защо му е това участие - сред децата в Лондон няма ли да се срамува с тези побелели коси и с това участие на Кубертеновия принцип. Големите спортисти спират когато са на върха, а не когато се върнат там, от където са тръгнали..

Национален предател ... ако не той защо не идеш ти там като си толкова добър !!!

ейй, откъде го роди тоя коментар ! нали се класира, не отива с покана !засрами се !

Тия мисли ще те мъчат само тебе, деде! Ние останалите ще му се радваме, че е в добра форма и здраве на тия години - истински спортист! Пий хапчетата да не ти се вдигне кръвното!

Браво,Данчо! РЕСПЕКТ!

Браво Данчо! Поздравления! Голям си! Голям спортист, голям човек, голям българин. Гордея се с теб и ти пожелавам успех на Олимпиийските игри. Жив и здрав да си!

Славен български юнак!!! Браво!!! За мъжеството, доблестта и характера!!! Стискаме палци...:)))

браво данчо, обичаме те и сме с тебе!!! дано да можем да доидем да те гледаме. всички българи са морално с тебе сигурна съм *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво! Към победа! И после ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да му се даде орден "Стара Планина", защото той наистина го заслужава!

Поздравления за Йордан Йовчев! Дано не го порежат съдиите! Успех!!!

Браво Йордане. Ти показа, че живота на спортиста не свършва на 39 години

Браво Данчо! Пожелавам ти само здраве! Другото си го знаеш.

Честито класиране на предстоящите летни олимпийски игри в Лондон през 2012 година, г-н Йовчев. Искрено Ви пожелавам призово представяне и златен медал. Въпреки, че не се познаваме лично, смея да твърдя, че Вие сте велик и достоен Българин, доказал се с постиженията си пред Света и по този начин прославил България. Вашата упоритост, воля и желание за победа, успехи и принос към гимнастиката и спорта като цяло са достойни за уважение. Вие показвате на света как с много труд, постоянство, лишения и непреодолимо желание за победа човек може да постигне набелязаните от него цели, независимо от това с какво се занимава. Всичко това Ви прави ярък пример възхищение и подражание. Използвам случая, за да пожелая на Вас и вашето семейство много здраве, щастие, късмет и успехи през Новата година. С уважение, Димитров

евала дане!

Браво Данчо!

БРАВО! НЕВЕРОЯТЕН СПОРТИСТ И ЧОВЕК! ЖЕЛАЯ МУ ОТ СЪРЦЕ УСПЕХ! ТО САМОТО МУ УЧАСТИЕ Е ВЕЧЕ ОГРЕМЕН УСПЕХ! ВСИЧКИ БЪЛГАРИ СЕ ГОРДЕЕМ С ТЕБ, ДАНЧО!!!!!!!

Велик .....

най-добрият! уникален! цялото семейство сме му фенове и го подкрепяме! успех на олимпиадата, но за нас ти си ШАМПИОН, без значение какво казват съдиите.

Браво, Данчо! Желая ти от все сърце да се върнеш от олимпиадата със злато! За мен ти вече си шампион!

Браво на Йордан Йовчев!!! Той е нашата гордост и пример за нас как трябва да си преследваме целите в живота. Герой на България!

Браво Йордане!!!

Браво, Данчо!!!!!!!!!! Ето такива новини трябва да има.

Този пич е невероятен!!!Спортист, джентълмен, купонджия. Бил съм с него на една маса - какво невероятно чувство за хумор има.Беше душата на компанията! Давай така Данчо!!Само напред!!

Е, този е велик човек!!!

Да е жив и здрав! Уникално е това класиране и дано повече хора , като него има работещи за България! Да пребориш конкуренцията и да участваш на 6 олимпиади е чудо в днешно време

да така е,дано не се повтарят грозните сцени от гърция-все пак аглия не е византия....

Браво! Самото класиране за 6-ти път е невероятно постижение! В Атина беше несправедливо оценен :( Дано сега сътбата да е на негова страна! Надявам се да се повтори това което стана с Румяна Нейкова - стана олимпийска шампионка, след като беше станала морален победител на предишната олимпиада.

Браво на Данката!!! за коментара ви +1

Целия свят видя и знае , че Данчо е истинският шампион на халки от олимпиадата в Атина 2004г. За мен той има злато от тази олимпиада. Съдиите се обърнаха с гръб към домакините, да си вържат обувките и порязаха Данчо очевадно в полза на гръка Тумбакос , на който и неспециалиста видя как му трепереха въжетата, за разлика от перфектното изпълнение на Данчо. Не слуайно и бронзовия медалист -един италианец посочи недвусмислено къд Данчо с ръка - това е истинският шампион!

ДААААНЧО ЙОВЧЕВ ШАМПИОН ШАМИОН

Невероятен!Уникален!Перфектен!Каквито и суперлативи да се кажат за него са нищо в сравнение с истинската му същност!

Уникално! Браво!

Браво!

невероятен спортист !!!!