Всички данни сочат, че Дъмпела е наръгал Багата

Даниел Стефанов-Дъмпела е човекът, намушкал Благой Иванов-Багата с нож. Това сочат всички данни, с които полицията разполага към момента, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов, предаде Novsport. Състоянието на Багата се подобрява, но остава опасността за живота му,

Обратно в новината

Коментари - Всички данни сочат, че Дъмпела е наръгал Багата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората са казали,че който сее ветрове ще жъне бури.Багата ми беше съученик и мога да кажа,че е добро момче обаче след като започнеш да се движиш в средата на столичния ъндърграунд явно изперкваш.Изключително силен физически човек,но не е това начина да даваш пример на младите да се биеш по кръчмите.В последните години Багата и компания умишлено създаваха конфликти с компании,с жените им и т.н.На него освен с нож или пистолет няма как да му противодействаш и явно на някой просто му е писнало.Пожелавам му да оздравее защото искам да го попитам струвало ли си е перченето по дискотеките това да загубиш кариерата си на професионален спортист.

Опасявам се, че след изявлението на Цв, дето "всички данни сочат, че ...", ще му се наложи пак да се обрисува публично като "изключително етичен, изключително възпитан, изключително ..." по повод следващи изказани от него откровения за българския съд.

Преди България имаше спортисти, които всяваха респект в истински спортове - атлетика, плуване, футбол, волейбол и т.н. Днес за спортисти вече броим и обикновени биячи, като този наръгания. Всъщност те го представят като "ММА боец". Който иска да е боец да ходи да се бие в Афганистан или някъде другаде, но не и в заведенията. А освен това всеки боец трябва да е готов да бъде и набит рано или късно

Класически сериал за перковци и силиконки: 1. Дъмпела наръгал Багата. 2. Багата се оказал благороден Робин Худ, който в 5 сутринта разтървавал пияни гангстери и пострадал. 3. Златка Златнопуткова и другата Златка плакали за Багата. Кои ли ще са следващите в този сериал?

дано оживее но си презака кариерата- никои лекар няма да му даде разрешение да се бие след тези оператии

Според мен му направиха номер, провокираха го и се опитаха да го контузят за да отстранят от спорта защото беше силен и мачкаше наред у нас и в чужбина.

нико

Учудвам се .... тук се появиха някой "колеги " на "бияча" да го защитават . Ще ги познаете по това , че употребяват "смотльо", "глупако" и т.н. подобни изрази, говорещи за изключителната им простота и примитивизъм. Запомнете едно драги примати, човечеството не дължи прогреса на ниските чела украсяващи маймунските ви глави , нито на огромните ви юмруци. Дължи го на умните и интелигентни хора които работят с главата /не като боксова круша обаче!/и мозъка си . И които навярно никога през живота си не са ударили човек, защото не са животни!Дреме ми за това ,ч е еди кой си бил пребил някакъв си огромен руснак . Това не ме прави горд. Гордея се с българските младежи спечелили първо място по информатика в света неотдавна. Гордея се с учените които скоро създадоха първитя български таблет, гордея се с българи като Джон Атанасов , проф. Чирков и т.н.Но вие откъде да сте ги чували тия.... чалгата и простотията ви е предостатъчна!

+1

Хората са различни... И различните хора се интересуват от различни неща. И като са спечелили олимпиада какво? Придвижили са света напред? Ха-Ха-Ха! 95 процента от хората са такива, от които нищо не зависи, просто изживяват обикновения си живот, борейки се за своята истина. И тя не винаги е медицина, математика и наука... По-скоро умен човек като Вас би следвало да знае това. Не всички фенове на бойните спортове са глупци. Общите знаменатели отиват на неуките, това също би следвало да го знаете.

Георги, акцента е на това, че тези "спортисти" не са спортсмени - нещото, което разделя истинския спортист от бияча. В случая тези момчета са биячи и няма нищо спортсменско в тях. Спортсменството е начин на живот и поведение. По тази причина изявените спортисти са рядкост. Един Данчо Йовчев, който е спортист и спортсмен можеш ли да го наредиш до Багата?

Късно през нощта е възникнала... 05:00 ч. си е ранна утрин, някои глупаци даже отиват на работа по това време, яко отбелязване ще да е било ... Обясненията на тези хора са съшити с бели конци, всичко е минало под девиза Каквото повикало, такова се обадило. Не ходя по такива заведения, но си представям какво би ми се случило, ако срещна някоя Бага и неволно я докосна или погледна неблагопристойно.

Реалисте,извади си главата от там където си я наврял,хората които се забавляватходят по заведения,отиват тамда се забавляват.Това,че ти не ходиш е твой проблем,стой си вкъщи и плюй ама там ходят нормални хора които искат да се веселят има и боклуци да,ама 05 сутринта в неделя е нормално време за веселящи се хора това,че ти си комплексар и те е страх да подадеш нос от вкъщи да не ти се скара някой,твоя воля ама защо реагираш така? И не всички спортисти във силовите спортове са биячи,напротив човек който си знае възможностите не е агресивен(11 години съм тренирал бокс и не съм посегнал на човек извън ринга) Убеден съм,че и Багата не би посегнал,дано да се оправи по-бързо момчето,А ти реалисте продължавай да зяпаш порно канали,и да цъкаш на хората които си живеят живота

+1

Айде поредните "истини" за случката. Знам го от доста време, беше въпрос на време да се появи някой по ербап от него и да го набие. Всите описани у случката са поредните комплексари, играейки си на мутри. Следствието се вижда , кой рецидивист, кой наръган, кой застрелян ..... нормален развой ....

Абе малумник, ти май не можеш да четеш! Никой не го е набил, а някой от 8-те чоевека го е наръгал с нож в мелето. Ако един му беше скочил на бой и го беше набил, всичко щеше да ОК. Ама това си е курвенска постъпка от недоклатени мераклии да стават "босове".

Нека бог го запази меду живите!! Момче моля се за теб!!!

Нямам идея за какво ни занимават толкова с тия гангстери. Да живее, се ми е тая. Каквото почукало, такова се обадило. Смотана държава!

От целия свят питат стотици хора. Даже и от марс се обадиха да питат двама марсианци.

Дано се възстанови бързо и благополучно! Да се опита да посещава неделните литургии в Българската Православна църква доколкото може - ще е за здраве и спасение и на тялото и на душата му.

Пожелавам бързо възстановяване на човека и заедно с това дано промени разбирането си за света около него. От стотици години насам физиката не е фактор Н 1 за превъзходство в човешкия свят, а истина е че такива момчета често пренасят поведението си от ринга в живота. За жалост бумеранга на живота понякога е много жесток (примери за съжаление има много).

Добре е да се подготвя, но защо в кръчма, защо с пияни бандити, защо в 5 сутринта? Що за празнуване е това? Близо то това място е столичната библиотека - там не идват бандити, не се бият с бухалки, дори няма нужда да се разтървават читателите.

Смърт за извършителя на това подло нападение! Успех Бага! С теб сме!

И как са установили тази "истина"след като не са били там? На мен ми се вижда малко странно, ЕДИНСТВЕНИЯ сериозно пострадал просто да се е опитвал да разтърве някакви хора и да потуши скандала...

Ей винаги има един смотаняк като теб. Всички тук се молим 1 живот да прескочи трапа и едно младо момче да оживее, но НЕ, ти трябва да си ровиш.

Благо всички се молим по-скоро да се възтановиж. Вярваме, че ще бъде скоро. Силно момче си бъди още веднъж силен.

Искрени надежди този достоен българин отново да ни радва с успехите си! Кураж, мило семейство!

Добре че е млад и много здрав,това ще му помогне да се оправи.Успех.

Благой ще живее и ще побеждава на всички фронтове! Бог обича добрите и смелите!

Ние сме с вас в молитвите ви към Господа за да оздравее Благо!

Ще ми се да чуя версията на Дъмпела.... Засега изказванията са все на хора, които не са били там.....

Дано съдбата му помогне!!! Молим се с вас за възстановяването му!!!! Стискаме палци....и дано скоро всичко бъде наред!!!

Не съм голяма привърженичка на този вид спорт! Но имайки предвид, че момчето е на годините на сина ми.......ми става доста страшно! Бори се за живота мило момче, той е пред теб.Деянията на никого не остават ненаказани.Дано Бог да е с теб!