”Сините” фенове с благодарствено писмо до БФС

Феновете на Левски искрено благодариха на БФС. Повод за това стана решението на футболната ни централа този уикенд да няма кръг от "А" група.

Обратно в новината

Коментари - ”Сините” фенове с благодарствено писмо до БФС | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ме трябва да си ходят по родните места софиянците. Какво са виновни че тяхното село няма отбор и са станали левскари

А какви да станат бе приятел?

цялата им близка и по-далечна история е благодарение на разни служби и службици... жалки твари, оня отгоре гледа и не забравя !!!

И аз съм от Левски, но такива глезотии не помагат на футбола. В Англия играха по време на техния Великден, а също така играят и по Коледа редовно.

Радват се, че поне тая седмица няма да ги таковат ... отново :)

КАКЪВ СМЯХ.МИЛИЦИОНЕРИТЕ ПРАЗНУВАТ ВЕЛИК ДЕН!?!?!БОЖЕ. А ЗАБРАВИХТЕ КОГАТО ЗА ХОДЕНЕ В ЦЪРКВА ИЗКЛЮЧВАХТЕ ОТ ДКМС. ЛИЗАЧИТЕ И НАТИГАЧИТЕ НЯМА ДА СВЪРШАТ В БГ.П О З О Р.

Абе, вие от МВР-то и вярващи ли станахте? Сваляйте още гащи, дано ви огрее! Ама май нема, к`во да правиш. Мъка, говежда...

Цървул, "Левски" го е имало много преди да се появи отбора на смешниците. Чорбарите доскоро и кочина нямаха, какво остава за историята. С партийна помощ се видя какво можете. Без партията с нещо да се похвалите? Май свинете ходят със смъкнати гащи.

Ами да можем да се похвалим, че сме на първо място на 11 точки пред жалкият ви отбор, който дори подпиран от БФС и от съдиите, пак не може да вкара гол. И така като ви гледам последните мачове, и да не е Великден пак не си ходите на стадиона. Май тая декларация е подписана от последните 50-60 фена на отбора на народа :)))

За разлика от комунистите-атеисти от червеното циганско отборче -цесекато, мъжете от Левски са вярващи.

За подобни констатации най -малкото,което може да се каже е,че не си си пил хапчетата!

"Сините" фенове облизаха дупетата на сините маймуни в БФС, надявайки се да не им бъде отнета титлата отпреди 6 години.

нашата титла незнам,но вашя лиценз тази год. сас сигорност