Иво Тонев отрече за пиянския скандал в Левски

Подмолната война срещу Левски продължава, смятат на "Герена".

Обратно в новината

Коментари - Иво Тонев отрече за пиянския скандал в Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че те от уефски не знаят какво е алкохол - за справка гунди - пиян убива трима човека и себе си, дембеле - пиян с фалшива книжка, юсеф рабех, божидар митрев, лъчо балтанов, мариан огнянов - все трезвеници нали ? Така е, когато са милиционерски отбор и не ги наказват ! Спокойно, ако премиерът е наредил на БФС и батков е събрал пари - ще вземете титлата. Но с футбол няма да можете !

Ей, не ти писва да ръсиш простотии, нали? Що не си гледаш в кочинката на твоя отбор, че и той не е цъфнал и вързал? А за привилегии да не говорим. Едно време половината А група бяха армейски отбори и в нужните моменти "полягаха" на Цецка, да не говорим за "запасите" дето измисляха за възлови противникови играчи преди възлови мачове. Ама това не ти отърва, нали?

Хайде сега пак Наско Сираков ви е виновен сигурно. Вземете помогнете на Черноморец - поне за вас сезонът е провален. В отбора на Левски не пиянството е проблема, а махморлука след това. Наздраве!

Тонев Тонев, и ти си правен от същият ху...... като цялото ръководство на Левски,вчера щеше да ги уволняваш всичките днес говориш съвсем друго.Кое е вярното????