Кобрата триумфира с европейската титла

Кубрат Пулев записа 16-та поредна победа в професионалния бокс, като спря Александър Димитренко на боксова галавечер в Германия. Така Кобрата добави и втора титла в актива си като стана европейски шампион в тежката категория.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата триумфира с европейската титла | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ви става бе Българи.вместо да се радвате и гордеете.ви е злобееше.

Димитренко не искаше да продължи, това не е същото като 'падна в нокаут и не успя'. Честно казано Кубрат изглеждаше много добре в защита, а Димитренко ме накара за пореден път да се запитам "Какви са тези измислени титли, и кой им ги дава". За съжаление рано или късно Пулев ще трябва да почука на вратата на малкия Клит (в предвид няколкото зашити на Кубрат на този пояс, което може да го отведе отвъд оттеглянето на Витали). Казвам 'за съжаление', защото нищо не може да подготви Кубрат Пулев за такъв скок в класата на противника. Останалите в тежка категория са много много зле, и това прави Кубрат да изглежда вълнуващ. Сега е моментът да заработи пари и да изгради маса за евентуален опит срещу Владимир.

БРАВО КОБРА, ГОЛЯМ СИ!

Браво, Пульо, гоуем си!

браво ти си номер 1,пожелавам ти и световната титла,успех. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Страхотен мач!!! Кобрата за мен е по добър от братята. Желая му здраве и късмета да го следва!!!

честито на кобрата, но като човек е повече от боклук...

Браво,на пича!Без да претендирам за познания в бокса,мисля че Кубрат има всички качества да стане номер 1,и да детронира всеки абсолют!Гледал съм някой от мачовете му напоследък и ми направи впечатление психическата му кондиция по време на двубоите!Боксира се пестеливо,но умно и разумно се опитва да води боя до самият му край.Браво,Кубрате - с достойнство носиш името си и искрено се радвам за това че стоиш здраво на земята и не си лигльо като повечето ти колеги спортисти,особено във футвола...Успех занапред....

нико

Браво Кобра! Голям успех! По принцип не го харесвам като човек, типична нагла мутра! Обаче като качества на спортист няма какво да се каже! Много е добър !!!Дано успее и по нагоре , пък и Димитренко ще иска реванш , това е сигурно! Респект !

ама нали кличко ще го убие после. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Заради тъпите мачове отървах Кобрата. Умирам от яд, дано има повторение.

браво кубрате, само да не станеш мутра, като бившите ни шампиони.