Лацио не може да изпълни претенциите на Бербатов

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е желан от италианския Лацио, но от римския клуб не могат да изпълнят личните претенции на футболиста, съобщават медиите в Англия.

Обратно в новината

Коментари - Лацио не може да изпълни претенциите на Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е тия па от Лацио една удобна пейка не могат ли да предложат?

Ако се връщаш извини се и заповядай. Какво има за мислене. Ако можеш помагай, ако ли не не коментирай !!!

Плювачите на Берба вместо да се занимават с писане на глупости за Левски, ЦСКА, Галатасарай и т.н. трябва много спешно да мислят върху следния въпрос: какви що годе аргументирани плювни ще снасят след трансфера на нашия човек в някой от западноевропейските футболни отбори. Иначе рискуват неподготвени да ги свари новината и коментарите им да бъдат още по-жалки от сегашните. Също да обърнат внимание, че пейката на Берба струва 6 - цифрено число на месец, докато техните пейки не струват и лев демек да вземат да си намерят някоя прилично платена работа вместо да кесат в нета - за това пари никой няма да им даде. :-)))

Е толкова ли нямат един ман*ф на изпълни личните изисквания на Барби

теб само манафи ли те устроиват... това ли ти е мечтата.... има саитове... други само за теб!

Претенции - 100 хиляди евро седмична заплата, номер 9, кола, мола и една чиста седалка с хубава гледка към терена

Не виждам какво има да се коментира. Нормално, за да има сделка трябва двете страни да се договорят. Явно, че за момента не могат да си срещнат изискванията. Няма сделка...засега и толкоз. Нормално е и Бербатов да има високи изисквания...малко са футболистите, които могат да се похвалят, че са играли за отбор от ранга на МЮ. Още по-малко са тези, които са били гол-майстори на висшата лига на Англия.

Лацио няма финансовата възможност да направи златна пейка за нашия,жалко....иначе щяха с Валерката добра компания да си правят на ботуша и да разиграят по едно сантасе докато другите търчат и се потят:))))))))))

Що дрънкаш глупости? Нали се хвалеше няколко поста по-долу колко си мачове изгледал и колко години си ги гледал футболните мачове? За толкова години и гледане, ако не можеш да видиш огромната разлика между Божинов и Бербатов... никой не може да ти помогне. То само с гледане, байно, не стават тия работи. Трябва и малко непредубедена мисъл да се вкарва, да не се поддава човек на емоции и симпатии и тям потобни...сигурен съм, че ти е ясно, ама се правиш на 3 и половина щот не ти е симпатичен Берба. От това обаче той не изглежда по-малък, тъкмо напротив - малки изглеждат жалките напъни на разни дребни хорица с ограничен кръгозор.

аиде стига с тоз барбук...маи още само в китаи не сте го продали... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за теб ли да питаш бе ганьо, дето работа за 1000 лв не мое намериш хахаха

2500 ми е :))

Дааа ...не могат да намерат метла с достатъчно дълга дръжка, за да му е удобна. От вчера до днес тоя бастун обиколи цяла Европа бе.

ами говорят за него, защото има качества, защото се доказа във всеки един клуб и най-вече в Манчестър Юнайтед, макари статуса си на резерва през този сезон .. Сър Алекс Фъргюсън си има принципи, и те са да заличава от състава 30 годишните нападатели, независимо дали се казват Димитър Бербатов, Ван Нистелрой, Дуайт Йорк, Андрю Коул и други .. просто такива са разбиранията на САФ и никой и нищо не може да ги промени и да го съди, САФ е най-успешния мениджър в света и беше на 40 секунди от титлата, сравнен състава му с този на Сити е просто плашещо, но беше на косъм от титлата нали така ? Защо не пишат за теб хейтърче ? ЗАЩО ? Защото седиш у вас, чоплиш семки .. гледаш някой бг смешен отбор било то левски, локо, светкавица, миньор .. и си мислиш, че разбираш от футбол и обиждаш Бербатов .. я се скрий.

"най-успешния треньор в света" - отиди се прегледай, бе момче; как може да пишеш подобни глупости за човек с две късметлийски европийски купи и няколко титли на англия за 20 и кусур години начело на един отбор; светът не е куцото английско първенство; пияндето не се е доказал нито с друг отбор, нито на ниво национален отбор, а за толкова години начело на най-богатия клуб в англия (без последните няколко години) постиженията му не са нещо изключително; има треньори печелили първенства с различни отбори, титли на европа, световни титли и т.н.

ало,памперс-не чопля като теб семки,те са за пъпчивите като теб а гледам как ЦЕЦКА се разхожда по терена а тройчо реве на тъч линията-когато изгледаш толкова мачове на колкото съм години може и да ти просветне малко лампичката ако някой се е сетил да ти я сложи

Интересно ми е от къде Галатасарай ще вадят между 80 и 120 к паунда на седмица .. че толкова го искат. Берба си е номер 1 .. преди него много 30 годишни нападатели заличи САФ, като ги продаде .. Нистелрой, Дуайт Йорк, Андрю Коул са част от имената .. на тези славни играчи, Берба също

сега килата са станали май грамове та...от високо много лошо се пада но се свиква

SH

?!?!?!? :(