Лазаров свиква клубовете за скандала с Радо Стойчев

Ръководството на волейболната федерация ще проведе днес работна среща с представители на повечето родни клубове.

Обратно в новината

Коментари - Лазаров свиква клубовете за скандала с Радо Стойчев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да покоментирам и аз таз статийка, че и мен ме подразни кой на кого и защо иска оставка. Дали г-н Лазаров става или не става за председател на родната федерация не искам да коментирам, но след поредицата уволнения, назначения и т.н., в които бяха замесени Стойчев и Пранди, целият УС на БФВ трябва да признае грешката си и съответно да понесе отговорността като си подаде оставката. Договорът на Стойчев мисля, че изтичаше след олимпиадата. Само некадърници може да оставят отбора без треньор няколко месеца преди това. И ако наистина Радо Стойчев беше виновен, той сам щеше да напусне. Ако се поставите на мястото на Радо в момента, в който беше освободен от треньорският пост медийно ( обичайна комуникация за нашата федерация ) как ще реагирате г-н Златев и г-н Лучано? Вина сигурно имат и двете страни, но в случая заставам зад Радо Стойчев и определено искам оставката на цялата федерация за опита излишно да дестабилизира отбора в момент, в който това беше абсолютно ненужно.

Така като гледам само мутри подкрепят Данчо Лазаров - Инженера. Златев, Лучано и още други явни мутрафони. Как пък един свестен човек не го подкрепи тоя инженер.

Кой е Лучано? Какво е направил за спорта?Всички знаем кой е Валентин Златев. Тогава ЗАМЪЛЧЕТЕ. Радостин Стойчев е Голям Треньор - ПЕЗПОРНО. Тримата - НЕ пречете на България да има един успял отбор.

Българите не се нуждаят от войни, а от истината! Златев, Лучано в работата за България няма понятия като чорбаджии и измекяри! Необходими са ни не победи и победители в междуособиците, а победи в спорта! За целта е необходима доброта, мъдрост и много по-голяма любов към род и Родина! Надяваме се, че делегати на събранието на БФВ и участници в този недостоен конфликт ще покажат достойнство и мъдрост в името на България!

Лучано, може да си направил пари и кариера, но би ли обяснил, след ката правиш паралел между два ЧАСТНИ клуба и НАЦИОНАЛЕН отбор, колко пари е дал въпросния Лазаров от джоба си за Отбора и с какви пари избощо се издържа този Отбор!!! А, Лучано, "мислителЮ"!

точно Лучано и Златев ли се намериха да защитават "радетеля" на българския волейбол. Явно алчността и в този спорт взима връх. Как да мисли за детскоюношеската школа и спорта, като явно го вълнуват съвсем други неща, но не и спорта.

Кажи ми кои са ти приятелите да ти кажа кой си, точно това се получи с тази "подкрепа"! Едни от най-големите далавераджии скочиха да защищават приятелчето си! Защо не кажат какво е направил за волейбола в страната, защо вътрешното ни първенство е слабо и нашите шампиони ги бият като тъпани в европейските турнири, какво е направил Лазаров за детско-юношеския спорт и популяризиране на играта? Ами едно голямо нищо! Жалко,ще разбият отбора окончателно!

Дружките по далавери в спорта и не само веднага му боднаха по едно рамо. То някой нормален човек очаквал ли е нещо различно. ИЗРОДИ !!!!