Без български футбол по телевизията?

Съществува реална опасност предстоящият сезон в "А" група да не бъде предаван по нито една телевизия, съобщиха от БФС за "Стандарт".

Обратно в новината

Коментари - Без български футбол по телевизията? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с две раце за по добре отидете на цирк

А дано няма БГ футбол по телевизията.... НИКОГА повече! :)

българският футбол е толкова жалък, че по-добре да не го дават по никоя телевизия

Заплатите в българския футбол не са ли ОБИДНО ВИСОКИ за качеството което се предлага???

Големи глупаци са тези от БФС. Ами нали по добре е да вземеш нещо, макар и малко, отколкото нищо да не вземеш.

Aма вие на това футбол ли му викате?! :D

Крайно време е да изчезнат футболните срещи. Стига сте харчили парите на данъкоплатците.

Eeee, поне отпада опасността ДА НЕ ПРЕДАВАТ английски футбол по телевизията. А аз така или иначе ще си ходя на мачовете в селската група, където остана истинският футбол в България.

А дали не е време БФС и футболните президенти да се замислят, че заплатите в българския футбол са твърде високи. Няма смисъл насила да правят псевдо звезди, които инвестират в чалга, силикон и автомобили. Простовати момчета - нека поне се мъчат да ги харесат в чужбина за повече пари.

Дано , дано! Моля се да няма футбол по тв. Особено бг футбол :)

Това не е опасност! Това е спасение!

И без това горките се мъчат, защо да показват мъките им по телевизията :)

Ще го преживеем.

Има нещо сбъркано в цялата тази работа. Ами то футболните клубове трябва да плащат за да имат публика да ги гледа. Човек дава пари за удоволствие и да се наслади на нещо хубаво, в БГ футбола това липсва.

Да това наистина е добра новина.Спестете парите!!!за нещо по качествено а и така бая клубове ще го закъсат тотално та може и да има положителен ефект.

+1 Щом им се струва обидно малко да продават правата тогава и на чужди телевизии в други държави. Пазарна икономика, нека видим кои ще са заинтересувани ;) С подходяща прИмоция и маркетинг може успешно да се продава като футболна пародия. Валентина Хасан така стана популярна с "кен лий...", да вземат пример и ще падне некой лев.

Урааа !!! Ето една хубава новина !!!

Обидно малко! Ами толкова заслужавате бе галфони! Кой ви гледа че да искате повече?

А коя телевизия ще предава от чалготеките след мачовете? Има ли конкурс за това?

По принцип не чета материали с въпросителна в заглавието, но звучи обнадеждаващо. Дано...

То бългалски футбол няма. Чувам само джангатайски имена. Другото е дребна далавера.Липсва само Бълбуков и всичко ще е на ред

Дано да няма мачове по телевизията. Особено нашето първенство е загуби време.

Тия пък се направиха много на велики като волейболистите.Това което се случи с волейбола отдавна се случи с футбола.Така че няма да е голям пропуск ако не гледаме А РПГ по шибаните телевизий!

Абсолютно подкрепям. Това са грешни пари хвърлени на вятъра. Ако нямаме участие в групите на евро турнирите е добре официално футболът ни да се обяви за аматьорски и да се спре кранчето към клубове и ръководство. Както от общините, така и централно. Това спокойно може да се приложи без никакво чакане сега спрямо националеният отбор. Там първи си го заслужиха.

кеф.едно мъчение за народа по малко

Браво,евала г-да управляващи на българския футбол,най-после се освободихме от "САПУНКИТЕ" наречени български футбол??? БЛАГОДАРИМ Ви!!!

Кой гледа махленския цирк наречен футбол

По-добра новина за БГ футбола скоро не бях чел!

Супер!!! Тъкмо няма да си губим времето да гледаме тези "гиганти" - недоразумения, ритащи топка в А група, а вместо тях ще гледаме наистина добри мачове от Европейските първенста

Да, да, да, да... най-после!!!

И без това не искам да ги гледам, има къде къде по интересни футболни първенства за гледане! Друг е въпроса, че по телевизиите ни дават какви ли не турски и други простотии за които си плащат предоволно, а за нашия роден футбол (такъв сериал няма просто) нищо не дават! Но това е България ...

Ами то качеството на българския футбол е обидно ниско. Те скоро телевизиите ще почната да искат пари от БФС за да показват тъпите (а често и договорени) мачове от нашето първенство.