Щедри премии за Олимпиадата

Българският олимпийски комитет обяви списъка с бонусите за най-добре представилите се родни спортисти на Игрите. Общата сума е над 1.3 млн. лв.

Обратно в новината

Коментари - Щедри премии за Олимпиадата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма го батето,нямаме олимпиици,а те пари ще им дават.куци коне да бяме изпратили,повече медали щяхме да имаме

1. Стефке, много си грозна, не заставай пред камери! 2. Ммного некадърна като ръководител - оттегли се. Това важи и за останалите които ръководят спорта. Представянето ни - ПАРОДИЯ, състоянието на спорта също, действията и бездействията ви безотговорни и глупави. За това е такова и отношението към вас.

Грозно и неправедливо - били положили усилия - та нали затова взимаха дебели заплати, за да полагат усилия, премии се дават за добри резултати, а такива нямаше ! Писна ми от некадърните управляващи, които с лекота харчат огромни пари за глупости - защо им ги дават, да им е за урок другият път ако пак се провалят ли ? Дайте имената на дебилите, които разрешиха тези премии !

Срамота, държавата няма пари да даде за лекуване на болни деца, и трябва да събираме чрез смс-и, а за тези хрантутници, които нищо не постигнаха, изкараха милиони.

ЗАДМИНАХМЕ АМЕРИКАНЦИТЕ НАЙПОСЛЕ!!! Друго си е да те бият на ринга, но да си в БГ отбора. В САЩ дават само 25 000 долара за златен медал,но са боксовите ни круши, не достигнали дори полуфинал има 31500долара.

Това са незаслужени пари. Англичаните нямат премии а само им се отпечатват ликовете на пощенски марки. Ам. 25000 облагаеми долари сев. корейците по един хладилник ..... нашите премии са едни от най високите в света и за какво да ги тушират падат по пистите а безбройните псевдожурналисти от БНТ само им се навеждаха на нашите туристи и други официални и неофициални лица.

Над 60 млн. лв. са дадени за подготовка на олимпийците за 4-годишен цикъл, като само през тази година парите са 25 млн. лв. И всичко за 2 пикливи медала. Дано вече не видят златен медал. За фонда за лечение на деца няма 4 млн.. Женска борба - ха ха ха

С болните деца Вождът няма как да се снима; нито да бъде награден от тях с плакет за заслуги, публично отразен и унижаващ достойнството на даряващия.

Не ми се мисли какво щеше да стане ако бяхме взели златен медал. Слава богу олимпийците ни пожалиха.

но, Данчо Йовчев със седмото си място как може да го наредите до Станка и Тервел, а волейболистите с четвърто място да ги отхвърляте?

че не можеш да мислиш. Данчо има ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС. Това му е 6-та олимпиада. А другите дали ще имат втора?!?

Абе какъв цялостен принос.Това да не ти е раздаване на Оскар-и.Това е спорт, и който е спечелил медал да вземе някаква стимулираща премия от порядъка на 20 хил.лв.Реално имаме два медала.По долу можеш да видиш богати държави колко по малко дават и то на златни медалисти.

Ако погледнеме кой на кое ниво игра, Данчо игра финал. Станка също игра финал. Пулев беше разбит още на полуфинала и извади късмет ,че дават 2 бронзови медала. Ако имаше мач за 3-то място кой знае как щяха да го млатят. Волейболистите ни също паднаха на полуфинал.

С представянето на Олимпиадата се орезилихме пред света , а сега със стимулите се изгаврихме с всички българи. Награди да ,но не на калпак. Защо не кажете колко ще получат всички по веригата. Милиончета за раздаване ИМА , но медалчета ДВЕ! За народа само срама и глада. Опомнете се! Освен зрелища народа иска и хляб.

Г-жо Стефке,ти и останалите т.нар.олимпийци както и техните"придружители"сте опасно нагли и нахални!!Какви са тия премий какви са тия грешни народни пари!!!Вие всички с малки изключения не само че не трябва да получите стотинка но всички екскурзианти трябва да върнат парите профукани от тях за всичко друго но не и за подготовка!!!!Тези нагли некадърници стигат и до там че отсега гаворят за Рио!Нагло и срамно!!!!!!!

СПОКО ДЕЦА НА СОЦА.ЗНАМ ЧЕ ИСТИНАТА БОЛИ НО Е ТАКА.МАМА И ТАТИ НЯМА ДА ПОМАГАТ ПОВЕЧЕ. А ПАРИТЕ КОИТО ИСКА ДА ГИ ДАВА др.КОСТАДИНОВА ДА ГИ ДАДЕ ОТ ДЖОБА СИ.ТОВА СА ПАРИ НА НАРОДА.НЕ МОЖЕ С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ДА СЕ ПРАВИ.СОРИ.

Незабавна оставка на некадърния министър на спорта и целия БОК - прахосват парите на данъкоплатците за глупости.

Не само на тях; те са просто едни мижави изпълнители на волята Му да затрие всичко можещо... Рибата знаете от къде се вмириса , ама то мирише, та не се трае.

Кой каза че има криза в Б-я? Липса на мат'риал - да, но не на пари.

Държавата да дава пари само за масов спорт - за всички граждани - да строи спортни площадки и плувни басейни. А за некадърниците които ни представяха на олимпиадата - да си изкарват пари от наградни фондове и реклами или като са толкова талантливи и недооценени - да ходят да се състезават под чужд флаг. В Швеция и Австрия няма такива разточителни разходи за олимпиадата както тук.

Не знаех , че за екскурзии може да се получават солидни премии. Ако не се лъжа, в Германия за медалистите ако има изобщо премии, те са символични. Откакто гледам олимпиади , това ни е най-слабото участие, дори бих казал срамно. Но какво и да очакваш друго, като повечето , които заминаха са чисто и просто туристи. Адмирации все пак за Данчо Йовчев, велик спортист и човек. Браво на волейболистите, че въпреки всички проблеми и скандали в последните месеци ни изненадаха приятно с играта си. Надявам се , че Станка Златева все пак ще се реши и за още една олимпиада, тъй като заслужава един златен медал. За всички останали да се замислят дали изобщо има смисъл да ходят, с тази нагласа, с която бяха сега.Все пак не сме Джибути, Малави и т.н. страни, за които мотото "Важно е участието" е някакво извинение

С премии, раздавани на кило, няма да се стимулират спортистите за високи постижения! Големи награди и високи материални стимули САМО за спечелилите медал/ дивесифицирани според цвета им/. 50 000 лв. струва апартамент в София и големите ни градове , или ДВА в по-малките градчета! И преди се даваше апартамент или Волга, но САМО на ШАМПИОНИТЕ!!!Да стоят и да тренират повече в залите , а не по телевизионните студия за да се оплакват от безхаберието на държавата!

Франция за златен медал-65000 хил. долара,което е около 100000хил.лв. САЩ- златен-25000 долара,сребърен-15000, бронзов-10000. и парите се дават от Олимпийския комитет на САЩ, а не от правителството.Освен това се облагат и с данък. Хайде сега направете извод, как нашата оръфана и бедна държава си позволява да плаща по големи премии и то за такова слабо представяне.

Държавата ни не е бедна. Това са инсинуации на тройната коалиция.

Само медалистите трябва да вземат бонуси.Защо ,ще вземат пари останалите спортисти (туристи)? Целия БОК са за уволнение и съд!

Е на това вече му се вика свръх наглост.Първо, откъде накъде ще се раздават такива големи премии на некадърните ни спортисти, за които и без това вече са похарчени милиони.И второ, как така нашата бедна държава си позволява да дава по големи премии за сребърен и бронзов медал, отколкото богати държави като САЩ, Франция, Германия, дават за златни медалисти.

ОТ ПАРИТЕ ЗА ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ ДА СЕ ПРИХВАНАТ 500ХИЛЯДИ ЛВ КОИТО БАТ БОЙКО ИМ БЕШЕ ДАЛ ЗА ДА МОГАТ ДА ИДАТ НА ОЛИМПИАДА И КАКВО КАТО ОТИДОХА ДА НЕ СА НАПРАВИЛИНЕЩО ЗНАЧИМО Я ВСЕКИ ДА СИ ВЪРНЕ БОРЧА АКО НЕ И ФИРМИТЕ ПОЧВАМЕ ТАКА ДЯНКОВ НЯМА ОСИГ НЯМА ДАНЪЦИ ЩЕ СИ НАПРАВИМЕ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ ОТ ФИРМАДЖИИ АКОЛКО ЩЕ ВЗЕМАТ ШЕФОВЕТЕ НА ФЕДЕРАЦИЯТА СЛЕД КАТО ДАВАТ 50БОНА ЗА УЧАСТИЕ

ОТ ПАРИТЕ ЗА ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ ДА СЕ ПРИХВАНАТ 500ХИЛЯДИ ЛВ КОИТО БАТ БОЙКО ИМ БЕШЕ ДАЛ ЗА ДА МОГАТ ДА ИДАТ НА ОЛИМПИАДА И КАКВО КАТО ОТИДОХА ДА НЕ СА НАПРАВИЛИНЕЩО ЗНАЧИМО Я ВСЕКИ ДА СИ ВЪРНЕ БОРЧА АКО НЕ И ФИРМИТЕ ПОЧВАМЕ ТАКА ДЯНКОВ НЯМА ОСИГ НЯМА ДАНЪЦИ ЩЕ СИ НАПРАВИМЕ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ ОТ ФИРМАДЖИИ

Само Станка, Данчо Йовчев и Тервел Пулев са заслужили премиите си. Другите безделници и тях ли трябва да ги издържам, затова че не са направили нищо на олимпиадата. Що не им дадете по няколко милиона да си оправят напълно положението. Е няма такава държава.

ДЕВИЗА НА СОЦА:УЧИ МАМА ДА НЕ РАБОТИШ?КОЛКОТО ПО НЕКАДЪРНИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПАРИ.САМО ДАНЧО ЙОВЧЕВ Е ЗАЛУЖИЛ-ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ.

си с е объркал. Какво толкова са учили тези ?!? С промити мозъци дето повтарят папагалски : соц, комунизъми др. такива сме се запътили към нищото. Крайно време е да се гледа напред, а не назад за да престанеме да се спъваме.

Taka e.

Те нормални ли са? Ще поущряват трагичното ни представяне и то с прилични суми. Само медалистите и Данчо Йовчев заслужават премии.

А за какво Данчо Йовчев е заслужил премии?.Ако е само за това, защото ти е симпатичен, ами изкарай от джоба си и му дай 30000 лв.

За спортистите взели медали-ок,но за другите........:(

Отново абсурността на това управление

Това е нагло. Как така ще се раздават бюджетни пари в тази криза на хора преминали с късмет до 8 място. Защо боксьорите са облагодетелствани . Защо Станка и Тервел ще вземат еднакви пари за различни класирания и защо боксЬорите за 8 място ще вземат колкото щангистите за 5- то място. Този Свилен Нейков и безумен. Кто за това сме на това дередже защото начело на спорта е е един безумец и безотговерен човек като този. Нейков

И за какво ще даваме толкова пари на волейболните национали? Затова, че пропиляха бронзов медал след като загубиха на мач за третото място от отбора на Италия, когото преди това бяха победили с 3 на нула гейма в квалификациите? Чудно, че за състезателките от националния отбор по художествена гимнастика не се споменава нищо, а за разни туширани и нокаутирани от слаби съперници премии също има ... Вместо да помислят как да стимулират само победителите, раздават пари на хора, на които им е все тая на кое място са се класирали ... Загубата на медали и срещи е обявена едва ли не за успех!

След този резил.... Премии и награди... А тази Дългата на снимката и министърчето по грЕБАНЕ е крайно време да си заминават....

велика наглост народе-такива премии да се вземат за места след бронза е недопустимо.

дето си хабихме времето, тока и мониторите да им гледаме резила - тушове,у крошета в ъгъла, задух на 500 м, замеряне с ленти и бухалки по подиума, няма ли някой да предвиди щедри премии ??? Една депутатко-водеща даже нагло обяви онзи ден, че това било най-грандиозният успех на български спортисти. Вярваме й, разбира се, въпросът е, успех в какво, в дисагите и разходките ли, или в кожличеството употребени презервативи според управата на игрите. Да им е сладко. Имали пари, събрали, дали....И още един факт - на всеки спортист се е падал по един ръководител и няколко доброжелатели, които според една телевизия сутринта ще вземат по 80 % от премията на спортиста.... Но къмент !!