Обвиниха мутрите в спорта за провала в Лондон

Провалът на Олимпиадата в Лондон се дължи на присъствието на мутри на всички нива на българския спорт и това е огромна язва.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха мутрите в спорта за провала в Лондон | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно по времето на Иван Костов мутрите узакониха бизнеса си и станаха легални шефчета. Сетили се от ДСБ. Прост народ сме. "Не народ а мърша"

Това е вярно, но не казва, кой им даде пари на мутрите и кой седи зад тях? Истината се изрича наполовина

Най-после - очевадната истина казана в публичното пространство ! То не само в спорта е така - на всички министерства и възлови ведомства са назначени мутри, които със своята некадърност и необразованост съсипват България ! Като всички знаем истината - защо нищо не се променя бе хора ? Кой им дава власт на тези мутроиди и кой ги задържа на нея ? Докога ?

Че като ви пречат мутрите - махайте ги. Ама не само от спорта, ами отвсякъде.

Е то тогава цялото управление на държавата трябва да си ходи ...

ПИШМАН "БИЗНЕСМЕНИ" ИЗДЪРЖАТ ФУТБОЛНИ ОТБОРИ И ПОДКРЕПЯТ "БОРБАТА" С КРАДЕНИ ПАРИ ОТ НЕВНЕСЕНО ДДС И ДАНЪЦИ

ДОБЪР ДЕН. ВИЕ ОТКРИХТЕ ТОПЛАТА ВОДА.ТОВА СЪМ ГО КАЗАЛ ПРЕДИ МНОГО МНОГО ВРЕМЕ.ПЪРВАТА МУТРА БЕШЕ ИЛИЯ ПАВЛОВ.СЛЕД НЕГО МНОГО СЕ СМЕНИХА НА ГЕРЕНА-ЗАЩОТО ЯДРОТО И ДО ДНЕС СА МИЛИЦИОНЕРИ ДС И ПРОЧИЕ. СЛЕД ТОВА ГРИШАТА-ГИГОВ-КОКО И ОЩЕ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ЛИЧНОСТИ НА ПРЕХОДА ВЕЧЕ 23г.

"обвиниха мутрите" - демек обвиниха ги, ама неоснователно. Какво по-ясно от това - мутрата е премиер.

ако постоянно си натякваме стари грехове няма да се очистим от резила и да тръгнем напред в спорта.трябват промени издъно на спортното управление,федерациите и спортистите-стига стари изтъркани физиономии на всички нива.

Между другото г-н Кънев нека си спомни неговия шеф Иван Костов какъв коментар направи за България след Олимпиадата в Атланта. Че това (лошото предствавяне) и на България там и е мястото - на дъното. Има си крушка опашка и имаме къса памет.

Мутрите са цирея който разяжда цялата страна не само спорта! Сетихте се най-после... Какво може да измисли мутрю? Нещо хубаво? Едва ли! На мутрю му дай да бие, раззсипва, насилва, краде - най-лесното, най-простото , най-първичното постигано с насилие!