Мартин Стоев ще съди Матей Казийски

Мартин Стоев ще съди Матей Казийски, съобщи ТВ7. Старши треньорът на Левски ще предяви иск за 10 хил.лева срещу звездата на Тренто, като причина за основанията му са "пропуснатите ползи".

Обратно в новината

Коментари - Мартин Стоев ще съди Матей Казийски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4 пъти шампион на света!!!!! Другото е плява!!!!! Кой бил слаб - да показва историята!!!! И , пак 4 пъти капитан на 4-ят шампион на света!!!

СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ВОЛЕЙБОЛ. МАЙ ВИ СЕ Е СЛУЧВАЛО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ ПО ТV. СТРУВА МИ СЕ, ЧЕ СИЛАТА ВИ Е В ГРУБИТЕ КВАЛИФИКАЦИИ. СПОДЕЛЯМ МНЕНИЕТО НА МАТЕЙ. А СТОЕВ ДА ПОРАЗМИСЛИ И ДА СИ ОТКРИЕ ГРЕШКИТЕ.

Аз също силно се съмнявам, че Вие разбирате нещо от волейбол. С М. Стоев за ок. 3 години националният отбор направи две трети места - Световно първенство и Световна купа. С неговите наследници, включително Р. Стойчев той не постигна абсолютно нищо. Следователно простата логика показва, че М. Стоев е най-добрият треньор на нац. отбор в последните години. Да, не е перфектен, сигурно има по-добри от него, но да се твърди, че е слаб треньор - това е глупаво и необосновано твърдение.

Интересно, щом се докача от такива думи, явно и той - самият М.Стоев има подозрения за това, та му трябва и съд да установи това... жалко за авторитета, който беше изградил като играч и световен младежки шампион от 1991 г.

И моето менение е, че Мартин Стоев е слаб треньор на Бълг. Нац. отбор по волейбол - мъже. Нямам огромния професионален опит във волейбола, играл съм волейбол около 15г, първо като юноша и после в Нац. Студ. група, бил съм първенец за 1987г на групата. Моите скромни наблюдения на нещата дълги години ме навеждат на гореизложеното...

Kalin

Интересно как ще докаже че не е слаб трениор;-)))Това е смешно ако наистина го е казал.

Срамота е обидата изречена от Казийски по адрес на М. Стоев. При това изречена убедено втори път. Всеки има гордост и напълно подкрепям Стоев в решението си да го съди. За съжаление ,,голямата звезда,, показа лошо възпитание.

сагласен сам! матеи е куха леика! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

във волейбола както и в държавата всицхко е изтрещяло

Този Мартин Стоев, дето прибира наградите на състезателите си и ги продава, щял да дари парите които /евентуално може да спечели от Матей/ .....този е смешник и един от най-големите лизачи в BG волейбол!!!

Балкански ни е манталитета и, когато се съберът силни фигури никога не става машина за успехи, а ромска караница! Нищо, и ние зрителите сме си балканци и сеирджии! А и в конфликта се ражда истината

Матей е излъгал ако е имал предвид физическото състояние на Стоев. А кото треньор не става, поне не става за национален селекционер.

смешник! защо не си признаеш кои те кара да водиш дело срещу Матеи????? защо неводиш дело срещу федерацията която те е уволнила???????????????????? засхтото си п... и те е щубе или защото те те карат да го правиш??????????

Кво, кво? Иска да каже че Матей нарежда на инжинеро кво да прави?!? Щях да падна под масата. Той да не би там да го е измислил - на две шишета ракия и кило трева?

Мартин Стоев е голям комплексар - сега пък Казийски му е виновен, че го освободили от националния - що не ходи да търси сметка на Данчо и сие, ами търси под вола теле!!!!

Много пък обидчив се извъди.Що не съди когото трябва?