Скандал в съблекалнята на Челси

Сериозен скандал в съблекалнята на Челси е имало след загубата с 1:2 от Уест Бромич Албиън през уикенда, съобщават английските издания.

Обратно в новината

Коментари - Скандал в съблекалнята на Челси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето защо Man Utd ще бъде шампион отново и отново - защото там има дисциплина и никой не може да си позволи и думичка да каже на САФ. Миналата година лекенцата от Челси изгониха АВБ, сега явно ще се пробват и на Ди Матео. А всъщност Ди Матео допусна само една грешка и тя беше да излезе с титулярите в мача за купата срещу Ман Юнайтед. Ако не се бяха уморили, можеше да имат по-добри резултати. Всички други издънки са плод на човечетата на терена. Glory, glory, glory Man utd !

Я пак, я пак!? Кой пак ще е шампион!? Хахахахха

Е ти, Сити, кво си мислиш, че принц Масура ще ви купи 19 титли. Грешиш, пич, като Сити напълни два тира с купи и трофеи, тогава викай "я пак". Но темата е за Челси. Уважавам ги, но ще провалят Торес като нападател. Уж правеха тандем с Азар, ама мач два. Абрама надцака Фърги и за него, и за Кейхилд, ама не знае кво да ги прави. Затова се карат и ще падат.Колегата е прав-Манчо са пример за дисциплина.

тази седмица има ШЛ, където МЮ няма да си дават вече зор. Не същото важи обаче за Сити. А в неделя Сити гостува на Челси. Е познай тогава кой повежда класирането отново ? А Сити няма да станат шампион не защото нямат футболисти, а защото нямат треньор, който да им скача по главите. Дрисльото Манчини се блещеше много на тевес, а накрая го пуска неизменен титуляр. Ако това се беше случило в МЮ, Тевес още щеше да има белег от бутони на челото