Ивайло Петев: Няма по-добър отбор от Лудогорец

Лудогорец е най-хубавото нещо за българския футбол в последните две години. Това заяви старши треньорът на тима от Разград Ивайло Петев. Той е категоричен, че конкурентите на отбора за титлата създават истерията в публичното пространство, че Лудогорец е толериран от съдиите.

Обратно в новината

Коментари - Ивайло Петев: Няма по-добър отбор от Лудогорец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петев:освен Левски каза още Петев!

бацо прав си то се видя на евротурнирите.селските отбори от задния двор на европа биха всики отбори от бг като прани гащи.

много са добри,сто панаира миналата година.то не бе подпиране,плащане на други отбори,игра срещу дутска формация и най накрая шампиони с един гол и то пак срущу 10 човека.

ако не си бяхте купили съдийте, не знам какво щяхте да направите в Пловдив миналия кръг жалки селяндури?!!!!!!!!

Левски, Литекс, Лудогорец, ЦСКА (пиша ги по азбучен ред, не по пристрастие). Всички са толкова слаби, че какво значение има кой е най-добрият от тях?

освен в купуването на ма4ове не се сещам в какво са добри...спрат ли 4ерното тото изчезвате завинаги от картата

Това е отбор който печели където играят парите-само в България,но извън нея никъде.Вярно е че всичко в България се оправя с парите-значи този отбор е за 2-3 години,а след това като другите на опашката или във "В" група.

Айде бре, задръж за съдийския отбор...Доста парички харчи боса ви за тях...

Няма по-добър отбор от Лудогорец и купените съдии. В тандем наистина са номер 1, браво.

туи е дорде има пари домуза и да купува мачове ама у европа ша ядете боя :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.