Мартин Йол недоволен от пропуските на Бербатов

"Имахме много положения за гол, Бербатов трябваше да вкара", коментира мениджърът на Фулъм Мартин Йол след успеха над Нюкасъл с 2:1.

Обратно в новината

Коментари - Мартин Йол недоволен от пропуските на Бербатов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бербатов е най-добрият Български футболист! Радвам се, че се махна от мю и вече можем да гледаме постоянно неговия невероятен и талантлив футбол!!!

С тоя "невероятния" са на път за Б група.

Думите на Йол нямат нищо общо с това което поместено в тази "статия" Справка - The Sun Мартин Йол приветства "невероятния" Димитър Бербатов Йол каза: "Той е невероятен. Отбора ни разбра какъв изключителен играч е." "Бербатов "слепва Фулам като отбор" "Въпреки че не вкара, той свърши работа на терене повече от всякога" И малко коментар от противника Алан Пардю призна че Бербатов е различен клас играч. Пардю каза: "Той беше специален тази вечер. Той е класа.

От дир-а (а и повечето бг медии) умишлено си измислят черногледи и отрицателни заглавия, защото знаят, че българинът няма да се зарадва на нещо хубаво, всеки гледа да злорадства за нещастието на другите. Никой няма да го привлече статия с положително заглавие...

Кой пък каза, че е българин? Отдавна е англичанин. Затова отказа националния.

Хич не му се тича на нашето момче.

Фулъм яко ще го духат с 'лидер' като Барби. Да, момчето има невероятно пъво докосване и огоромна точно при пасовете... но нито скорост, нито рязкост, нито плътен шут...със 'цък цък' стил в висшата лига на Англия не се играе. Но пък и накой му дреме за Фулъм...

Те щото Фулъм са една класа... Май с Бербо се представят по-добре от обичайното си ниво. ПС: Не съм фен на манекена, но нека да изхождаме само от факти

Ще му дойде и на Йол прозрението, че си е купил кибик и че това не е онзи Бербат-оф, който познава от Тотнъм. Но във фулъм няма толкова дълга пека на която да се излежава цяла година както в МанЮ.

Jol, though, was pleased with the Bulgarians contribution, adding: He didnt score but he kept the Team together in the hole and I was very happy with him. My squad realise that Berbatov is a key player. He is the one that keeps us together. He probably covered more ground than ever before. Hes a good number 10. After losing Clint Dempsey, Im very happy that he came to this Club.

Тоя дет им превежда на дир'а е по-тъп и от гугъл транслейт....

това изказване, от коя година е?

link