Йол: Бербатов не може да прави всичко сам

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол за пореден път се изказа ласкаво за звездата в своя отбор Димитър Бербатов.

Обратно в новината

Коментари - Йол: Бербатов не може да прави всичко сам | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе я стига сте писали глупости. Бербатов в един единствен мач се прояви и го реши за три години,ако можем да наречем мачът срещу Ливърпул (шеснайсти по това време) важен. Господин статистика подолу нека ми каже срещу кои отбори вкара двайсетте си гола и от какво значение бяха. Две години и половина го чакахме да вкара гол в шампионската лига преди да седне на пейката. Така и не успя. Във Фулам му давам най-много още един сезон и ще го разкарат. Отбора тази година ще се бори за оцеляване което означава че им предстоят много кървави мачове. Точно там му е слабото място на нашия и прекаленото доверие на треньора към него може да им изиграе и на двамата лоша шега. Дано това не стане,харесвам фулъм като отбор.

ако можеше да се експериментира и бербатов изиграе няколко мача на местото на Меси в Барса,дали няма да вкарва голове,при условие , че така му отиграват топката както на него/меси/,само да напомня ,че на световното същия този прехвален меси не се запомни почти с нищо...

Поне е ясно че Йол излезе човек. Ако беше Фърги нашето момче щеше да изяде хурката, както винаги го правеше докато беше там.За загуба винаги Берба беше виновен. Шапка свалям на Йол, че вижда нещата ясно.

Абе ти глупав ли си или просто не разбираш от футбол? Когато струваш зо милиона точно това се очаква от теб,да играеш на предела във всяка среща и да бележиш много голове. И докато Бербатов и мажоретките му тук още се чудят що го разкараха и обвиняват Съра за всичките му неволи то новото Барби в отбора Ван Перси рано рано осъзна това което се опитвам да ви набия в главите. Но холандеца си отиде там със самочувствието на голям играч а и в няколко мача вече показа че има и характер. Бербатов от друга страна е като Торес,голям играч ама все в малки отбори. С две думи - крехка душица.

choko73

Когато за един полусезон вкараш 20 гола и треньора вземе "правилното" решение да те закове на пейката, просто трябва да разбереш някои неща за него и бъдещето си там. А когато Персито вкара до януари 20 гола за МЮ, тогава го давай за пример!

Dobromir Dimitrow

Когато не само си луд, но и прост не е добре работата. Вземай мерки!

В МЮ така го ненавиждаха останалите комплексари, такава завист и омраза... Кой му подаваше топката - лакомията Нани? Или Роналдо? И когато бе съвсем сам пак не му я даваха. А той колко пъти им я сервираше на поднос, особено на Рунчо, като го налегна сушата? Статистиката сама говори. Вярвам, че той може да участва в един отличен проект във Фулам, а защо и да не стане треньор някога, кой ако не той?

Бербатов отиде да играе в слаб отбор,който явно няма средства да вземе още двама трима качествени играчи и момчето прави каквото може,но една птичка пролет не прави и понеже другите отбори знаят за него и по няколко човека го пазят.В Манчестер всички са добри и можеш да разчиташ на всеки съотборник.