Кобрата срещу Адамек, победителят среща Кличко

36-годишният поляк Томаш Адамек ще бъде следващият съперник на ринга на Кубрат Пулев, а победителят от боя между двамата ще се изправи срещу световния шампион в Владимир Кличко.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата срещу Адамек, победителят среща Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е това, "кУбрат" или "кОбра", ( а и нямя нищо общо м/у двете), да го смачка някой, като пиян, говното си"-:) И да му покажат къде му е мястото. Простак като него само мачкане заслужава. Язък му, че е българин.

Много специалисти доброжелатели има, но "Кобрата" според мен ще запише 18-0.

Адемек ще измете ринга и с Кубрат и с майка ти, Simo

Kalin

Ей затова се издразних жестоко-спортист на годината а още не е постигнал нищо.Станка Златева че и брат му даже са постигнали много повече от него.Справка медали справка представянето на Кобрата на олимпида-пълен провал ако не си спомняте.

А мен пък ме дразни, че никавци пишат ли пишат глупости правейки се на умни, но обикновенно тотално неосведомени и неориентирани. Та по въпроса: Кубрат Пулев през 2012 г. печели европейската титла на Европейския боксов съюз в тежка категория. Кубрат Пулев спечели и интерконтиненталната титла в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF).

Кубрат ще измете ринга с Адамек.

Успех Кобра цяла България сега тебе гледа,надеждите на цял един народ са свързани с теб стискаме ти палци!!! УСПЕХ НАПРЕД И НАГОРЕ!!!

Kalin

Няма шанс за нищо повече поне на тоя етап.

"Великата кобра " ще гризне дървото тоя път , сигурен съм , полякът е жесток .