Светът на бокса: Кубрат ще размаже Адамек

Боксовите специалис­ти от цял свят вещаят ус­пех на нашия Кубрат Пулев в предстоящия му мач с Томаш Адамек.

Обратно в новината

Коментари - Светът на бокса: Кубрат ще размаже Адамек | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

давайй кобрааа ти си най-добрия тука твойта агитка ме убеди,давай как си знаеш,левата кат ти се умори доло брадата открита ,кат удряш МИЖИ и с двете Очи, давааай ти си най - добрия,аз обещавам да се уча да пиша първо,да се храна кат ме хранат по-Умните ,обаче понеже сме бг пак ще ти пожелая успех късмет и влиятелни мениджъри..

Ако сравняваме двамата боксьори, то единственото предимство на Адамек е по-дългата боксова кариера и опит в този стил. Всичко останало е за Кубрат Пулев - ръст, размах, тегло... Ако се открият залози на този боксов мач с близки коефициенти, то съвсем убедено бих заложил на нашия състезател. Имам само един страх - страх от журналисти. Напоследък някои журналисти погнаха много грубо Кубрат Пулев, вадейки манипулативен контекст от негови изявления. Така го вкарват в какви ли не медийни приключения - от напрежение с Димитър Бербатов, до напрежение с Андрея. А това отклонява вниманието на човек. На ринга, срещу опитен състезател като Адамек, това е абсолютно недопустимо! Надявам се все пак Кобрата да има достатъчно резерв от здрави нерви, за да не се повлияе негативно от това и да излезе на 100 процента срещу опонента си. И накрая... идва Кличко. Цялата работа до сега бе за това и е редно да завърши успешно :)

много подценявате Адамек ! Адамек е един от най добърите в света а и ако го победи Кобрата ще му е много трудно

хаха ааее да не се исфарляте такла кат чкии на мокар песак,тоа нашио пурво се наъчи да не мижи кат се опитва да ъдря що с таа тактика не мое спечели мач и в средно статистическа пернишка квартална кручма иначе за идеята и тва че сме бг му пожелавам успех.касмет и наи вече богати менидюри да му купуват победите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти първо се научи да пишеш и говориш поне правилно. Второ ти даваш съвет на човек който е професионалист и го знае вече целият свят. Боже обещах си да не храня глупаците по празници ама ти просто си го просиш.

Kalin

Още никой в света не знае Кубрат даже не го и споменават като претендент за....когато казват какви мачове може би ще има Кличко.Така че да бъдем националисти лошо няма но и реалисти също.

Мардинчо,писането и биенето немат нищо общо,да нахраниш гладен е добро,колкото до молитвите намери си по-смислени .А и един съвет ако ти се налага да се биеш недей да мижиш и ти,само щи помогне тоя съвет.

Мардинчо,писането и биенето немат нищо общо,да нахраниш гладен е добро,колкото до молитвите намери си по-смислени .А и един съвет ако ти се налага да се биеш недей да мижиш и ти,само щи помогне тоя съвет.

Не се вярвам Адамек сам да се победи....много упоритост и здрава работа от страна на Кобрата никакво подценчване....И найважното....здраве и късмет!!! Успех Кобра!!!!

Давай Кобра! Смачкай Адамек и после идва ред на Владимир. С нетърпение чакам мача догодна Април.

Идва ред на Владимир.....оптимизмът е хубаво нещо, но реализмът е по-хубаво.

Човек трябва да има цели. Ако нямаш цели не живееш, живуркаш и само хабиш природните ресурси.