Верона вече не иска Божинов, търси му клуб

Италианският втородивизионен Верона иска да се раздели с българския нападател Валери Божинов, съобщава местната преса.

Обратно в новината

Коментари - Верона вече не иска Божинов, търси му клуб | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе кюфтето си е кюфте-върти го ,печи го все тая.

ТОЛКОВА ГЛУПАВО МОМЧЕ НЕ СЕ Е СРЕщАЛО ДОСЕГА.КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРОВАЛЯ ТОЛКОВА ???АЗИС И ВИОЛЕТА МУ ДЕЙСТВАТ ДОСТА ОТРИЦАТЕЛНО НА РАБОТАТА И В ЖИВОТА??? ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ И СИ ГЛЕДАЙ РАБОТАТА.ВСЕ ПО НАДОЛУ И НАДОЛУ ПАДАШ???

Верона сигурно ридае за Жулиета-Николета.

Така става с хора, дето страдат от звездомания, падат си по моделки и чалгаджийки и забравят, че са футболисти и трябва да вършат добре своята работа. Много жалко, че не си взе поука, когато Стоичков го изгони от националния заради гъзарията му.

Нищо ново под слънцето - "малкият Вальо" провали големия Валери :-) Поне ще може да се гордее, че вече четири клуба се карат за него. . . . и всеки вика на другия: "Вземи го ти!" ЧАЛГАТА НЕ ПРОЩАВА НИКОМУ!!!

Kalin

Винаги съм казвал че това момче е некадърно.На футболния терен имам предвид виж в чалготеките може да е и номер 1.Кво изобщо го викаха през годините в национала не разбирам.

ама пък хубав.

Пореден връх в спортната кариера на този иначе толкова симпатичен младеж :))) Жалко, но както вървят нещата ние мизерниците един ден ще пращаме СМС-и да го подпомогнем, че всичко ще е пропилял както направи с таланта си. Кофти, но за нападател в днешно време се иска интелект и дисциплина или послушание - не е виновен той за възпитанието си, а и все по ЕНТЕЛЕГЕНТКИ го влече.

Клубове много: -Найт Флайт -Син Сити .... има много, въпрос на преговори

преди да започне да си идва в булгаря беше като роонъ,но обстат деградаця обзела булга ирите завзе и него!...няма прошка!...пурвата вечер като го завели неговите колеги от национала в чалгадгииница му казали,ако искаш несто за наебаване ето там са избери си една и тои си избрал ася *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако имах твоя правопис, щях да се гръмна!

Да идва в "Ботев"- Гълъбово, при Пацата! Тъкмо ще им върви приказката между двамата!

ДБА И МАНГАЛА....

чалгата и кумунизма са като хазарта,наркоманията и алкохолизма-не простават на никои *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кумунизма и чалгата не простават на никои *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В Разград веднага го вземат.

Преди си спомням по пресата пишеха за успехите му като играч. Сега в пресата се чете само за нощтните му излизания и фотосесии с оня парцал, разни затворници и травестити. какво очаквате да стане сега от него... Жалко. Беше от българите, с които се гордеехме по някакъв начин.

Що го мислите Божката? На тия години: милионер, две жени, две деца, "приятели" колкото щеш, евала! Поживей си, сега му е времето, но помни, че футбола е до време. Не си пропилявай таланта, иска се малко усилие.

Скоро няма да е милионер, от което следва, че и жените му бързо ще се ориентират към по-актуални ритнитопковци, умнико.

Талант безпорен. Оценен където се играе "правилен" футбол. Малко му дойдоха в повече жените, но и това се преодолява. Аз вярвам в добротому бъдеще! А на теб не смятам да отговарям.

HaloFore

Валери Божинов беше един от малкото наистина талантливи футболисти. За съжаление тръгна по наклона и вече втородовозионните клубове не го искат. Но каква жена да си вземеш в чалготека?! интелектуалка?!

Ти с жените само дълбоко интелектуални разговори ли водиш? А и къде да ходи - футболист е с пари? Футболните президенти от малки на софри и чалгарници ги водят и те това знаят.

Абе той вече влезе в час , но уви , дано не е късно . Променил е начинът на мислене , дано има още време . Инче не е лошо момче , аз съм от Търново и го познавам /от преди де /, просто изведнъж изгря , не можа да понесе славата . Ако не продължи с футбола на високо ниво , дано поне стане по добър човек и с е грижи добре за децата си .

Курволета и тя кога ли ще го изрита и ще вземе по-класен .бач, пардон играч.

Ще го изрита, щом му изхарчи всичките пари

Интересно как това момче без да е играл никога в български клубен отбор се превърна в най големия ЧАЛГАР.

Булгар,Булгааар...:-)

Преди години Стоичков казваше на този мухльо да не се възгордява, но лекето му показа среден пръст. сега е 26 и много бързо кариерата ще тръгне на долу, от там и кинтите и край с николетки и подобни

На Верона им трябва клубен играч, футболист, не клубен танцьор, салфетко хвъргач!!

ама този футболист ли беше ?

Хахаха , та , то НИКОЙ НЕ го иска ... май само Никито го иска ... смешници ....хахаха

сладващия му клуб ще се казва фк планета.не знам колко добър футболист е,но ми е много неприятен като 4овек-типи4но комплексирано българ4е,което се показва като магарето, когато реве на центъра на селото.

ще се хвърли в обятията на николетка-какво друго му оставал като не става за футболист...

То не става само с пиене, иска и акъл но за разлика от пиенето акъла не се продава наливно...

Къде ли не го мъчиха момчето:от Ман Сити,през Италия първа. втора лига ,Португалия.. Ела си на Гайреня,Валерка и всяка вечер ще си на черешата.

Почна да прилича на сагата Лечков. Време е да стане кмет.

е,нищо,ще го раздава фото -модел,той и без това само това правеше с Николета.

Да ходи да целува гърдите на Азис!!!

тоя дрислю и за WC - не става кво ни занимавате с него

валерка, валерка изпиха ти акъла тея жени...

Българинът обаче не успя да се утвърди в състава и записа само 1 гол в 13 мача в първенството, като едва в четири от тях беше титуляр. С представянето си Божинов не отговори на високите очаквания и Верона търси вариант да се раздели с него, за да спести средства от високата заплата на българина,