Специалисти: Само Кобрата може да бие Кличко

"Боксовият свят си има нов идол и това е Кубрат Пулев. Само българинът притежава всички качества, за да прекрати доминацията на братята Владимир и Виталий Кличко в тежка категория в професионалния бокс.

Обратно в новината

Коментари - Специалисти: Само Кобрата може да бие Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dirddd@

Искрено се радвам на Кубрат и се надявам да стане номер едно. Но за мен, по-добър боксьор от Тайсън, до момента, няма. Няма Кличко, няма мличко :)

Kalin

На ринга няма шанс но единия брат се отказва и влиза в политиката.Да изчака и другия.Който им е гледал мачовете а и тези на Кубрат не е сляп-просто нашето момче още не е на такова ниво че да има шанс срещу тях на ринга.Това е реалноста за съжаление.

кличко счте го размаже помнете ми думата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нашето момче е много добро и заслужава (при точната психофизическа подготовка) да спечели с/у тези братоци! Трябва преди всичко да помни един от основните принципи на хата йога: Силата е в покоя! - което означава, че човек винаги трябва да контролира себе си (да не се подава на паника, гняв, ярост...желание за мъст), за да може в необходимия момент да мобилизира цялата си сила и мощ и да я фокусира за постигане на най-ефективен резултат.

Искрено му пожелавам успех на Кобрата, но не съм оптимист. Ще стискам палци!

в бг тотално изтрещехте, не се ли вълнувате, че утепаха футбола, сега искат и волейбола, нямаме нищо от олимпиадата, обаче за някакъв си "велик спорт", дето си убиват мозъците (кел файда, че бил мноо як Кобрата и печелел някакви жълти стотинки за това, докато забавлява някакви мазни плужеци в залата), се вдига шум до нз си къде. Имаме си тенисистче, футболистче (дето се скъсвате да го обсъждате), обаче не мога да разбера любовта към профи бокса, ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНО ЗА ТЪПАНАРИ, ДЕТО ЕДИН ДЕН НЯМА ДА РАЗБЕРАТ КОЙ ГИ Е ИЗНЕНАДАЛ НА УЛИЦАТА, ДОКАТО СЕ ПРАВЯТ НА НИНДЖИ. За постмутренското ни общество е вредно да се толерират силови спортове, да насочим внимание към интелигентните, подобаващи на ЕС, а не на Азия.

Абе те утепаха държавата и народа ти за футбола и волейбола си се тръшнал. Това в УСА-то не знаете на кой свет сте.

Ти тъп ли си? Още от едно време България е школа за бокс.Няма по-голяма радост бокса отножо да е на върха и да имаме реален шанс за шампион тежка категория. Еуфорията не е само за бокса. Преди няколко дена всички новини бяха пълни с Гришата. Това е перфектно. Нямало е случаи да не бъде отбелязан някои успех в комерсиалните спортове.

Пак много говорим! Жал ми е за Кобрата!

С тази разлика че това не го говорим ние а чуждите сайтове... Браво на Кобрата, бии за да те уважават!