ФИФА наложи тежко наказание на България

ФИФА наказа националния отбор на България да играе без публика в следващия си домакински мач от квалификациите за Мондиал 2014, който е срещу Малта на 22 март 2013 година.

Обратно в новината

Коментари - ФИФА наложи тежко наказание на България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да гледам негър и циганин. Но след като правилата в спорта са такива трябва да се съобразяваме!И между другото какъв мач е тоя с Малта.Щял да се играе при закрити врати! Сигурен съм че дори и да не бяхме наказани и входът е свободен на този мач щяха да доидат дежурните 200 ... предварително дрогирани и пияни със съответно то въоръжение!

станете хора монголи...маимуните са много по-умни от вас.

Да играел без публика?!.......... Ми тя публиката и без това не играе а само гледа! .........Така, че всички на стадиона и останалото си го знаем!

Мразя расовата дискриминация и негрите!

Някой отбор от Източна Европа като заиграе по-хубаво и веднага дай да му го ... А на западните отбори само някой глобичка.. Ей така колкото да се каже, че са ги глобили. Не мога да си спомня с какво наказаха Италия за изгорените български знамена на стадиона в София?!

Понеже сте яростни защитници на тъмното малцинство, да вземем да ви пратим половин един милион цини от България да си ги гледате и защитавате отблизо в западна европа ?

Изкуфели дърти бюрократи! Трудно ще посегнат на някоя от титолуваните футболни сили, но пък на нас могат да стоварят всички грехове и санкции. Боклуци! Но и нашите, подвикващите, не отстъпват по нищо от дебилите от FIFA

И тия от фифа изтрещяха!

Абе надали колкото обгазените идиоти от Русе

Dobromir Dimitrow

Ти такъв ли си? Или още по-откачил?

Тъпо аз заради този мач се прибирам от америка тия ще ни забранят да го гледаме на живо fuck FIFA say yes to racism !!!

Аре бе. Черните са много по-големи расисти. Доказано многократно.

Кой и кога го е доказал? Или само си говориш?

Неграмотника очевидно си ти Иване, а най-вероятно и си негър или арабин или двете едновременно. Негрите викат наляво надясно негро или черньо или белчо ама като им каже някой на тях е расизъм. Евреите не допускат никой в затворената си общност, също така и арабите и не са расисти.

Иване,кух си като градинска лейка и като повечето Ивановци.Иванушка - глупака!

Кой го е доказал ли? В договорът на Дензъл Уошингтън е записано изрично, че има "калуза да не целува бяла жена на снимачната площадка". и не може да има влечения към бели жени и момичета. Те нямат право на нищо и на режисьорите са забранени всякакви сцени, които биха могли да се изтълкуват като това, че героят (не самия Дензъл, а героят му) би могъл да е влюбен в момиче със светъл цвят на кожата. Не съм запознат с други договори така в детайли (защото този много шумя по вестници и какво ли не), но едва ли в договор на бял има нещо подобно. Да, в пъти повече са расисти и дискриминатори от нас.

за 15г. гивот в чугбина се уверих ,че белите(европеиците) са наи малко расисти...наи големи расисти са арабите,след тях негрите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И в 'чугбина' ли са толкова неграмотни?

Боже,колко си тъп Иване! Направо ми се струва невероятно,че с толкова малко мозък си се научил да пишеш..

И какво постигат? 500 човека по-малко на стадиона ще има...

Европейците сами си съчиняват наредби, по които да се самонаказват и самоунижават с престараването си по т.н. расистки изяви.