Съперникът на Кобрата катастрофира пиян

Следващият съперник на Кубрат Пулев - Томаш Адамек (Пол) предизвика автомобилна катастрофа в нощта на петък срещу събота в района на Лейк Плесид, Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Съперникът на Кобрата катастрофира пиян | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

pompai

Кубрат- толкова велико име в историята , сега и в спорта.Нямам какво да кажа повече .Надявам се той да я напише.

Колко е красив на снимката направо се влюбих!!!

Дано да се е контузил нещо по-сериозно,а че нашта Кобра да го бие по-лесно!

томаш адамек е още препяцтвие за кубрат, но след този инцидент формата на поляка ще спадне много. вапреки това кубрат не трябва да го подценява, а да се готви целенасочено и упорито, за да го прегази в мацх по мезу им! а след това и кам световната титла,която много ще му приляга! успех, кобрети! лъубен петров пловдив *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пие от мька мьчно му е като знае Кобрата какьв бой ще му тегли.

Снимката му ходи доста ;)

В боксовите форуми явно е пълно с тъпанари бити цял живот в главите . И да взима допинг , това няма да излезе на алкохолната проба и няма да бъде упоменато в полицейския протокол . Полякът явно си е бил пиян , ама сега го очакват доста разправии и доста голяма сума , която ще му излезе от джоба ще си плати всички разходи по щетите , + глобата + адвоката + училище за алкохолик ( задължително за посещение след като те хванат пил тук , че се и плаща ) + какво ли още не .

Каква глоба бе? Тоя само от бой разбира.