Бербатов пропуска мача с Манчестър Юнайтед

Димитър Бербатов няма да може да играе за Фулъм срещу Манчестър Юнайтед този уикенд, новината потвърди мениджърът на лондончани Мартин Йол, цитиран от Goal.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов пропуска мача с Манчестър Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безспорно е, че Бербо е талант, но просто е карък, а това в спорта е много зле!

О, неразумни уроде, поради что се срамиш да се наречеш българин (и да отричаш всичко българско): момчета, време е да престанете с дрогата и евтиния алкохол и да спрете да се осирате във форума, когато коментирате Бербо. Каква е тази злоба, какво е това тъпо и нагло плюене. Каквото и да дрънкате, Митко сега е рекламата на България, така както бе великият Стоичков, Любо Пенев, Костадинов, Стенли, Марто - сещате ли се, че това са само героите на ЦСКА? А вие, драги говеда, си стойте в обора, там е мястото ви - на воня и тъпота.

започва новата серия на сагата "манекенат берба на резервната скамеика". не му стиска да излезе за втори пат срещу бившите си саотборници, а и мартин иол не му вярва след безличната игра в парвия мач. балгарски тарикатщини и мурафети. вапрос на време е да го изритат и от фулам. остават бистришките тигри като последен варaнт, под вещото раководство на госин генерала боко.

Нищо ново под слънцето. Не може от цървула да стане трандафор, както не може и от Манекена да стане играч с характер. МИШКА.

Уважавам Берба, но това вече ми се струва прекалено. Имам чувството,че нарочно се е контузил,колкото и да ми е неприятно да го мисля. А как се надявах на реванш срещу Ман Ю. Очевидно го е страх...какво му става на тоя човек, не знам.

цамо се контузва *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този мързел защо не вземат да го пенсионириат. И без това не му се играе вече. като чуе за Ман Юн. В природата се случват какви ли не грешки. Една от тях е Берба скамейката. Щастлива звезда, отличен мениджър и глупав Фергюсън да даде толкова пари за него. Посредствен и комплексиран човек. Без самочувствие.

Не знам защо този човек е толкова мразен в България,футболист като футболист,всички те вземат неприлично и незаслужено много пари,но не и от нашите данъци.Аз нямам билет за мача Фулъм-МанЮнайтед,така че приятно възстановяване г-н Берба

той не се чувства българин! Да откаже да играе за България, защото съблекалнята била мръсна, водата студена, екипите и топките малко... Лорд Митю! Лигаво лайно! В Колумбия, Гана, Сенегал условията сигурно са отлични.

ами ходи играи ти бе патриот куц

Пълен боклук , не играеш за България щото си онова нещо с което се задвижва белосипеда. дето ти си позор и срам за Майка България ами май цялата рода сте такива.

срам и позор

От къде го получи това разрежение бе ..?! Той едвам се движи на терена. Меси и Роналдо трябва постоянно да са с разтежения. Баси манекена !!!

Само наще! Само, че наще са богати и се мислят за българи над българите. Когато дойде в Англия, Гурбетов тичаше, че пушек се вдигаше. Сега всеки вижда мързела и липсата на желание. Той си решава.

Щом няма да играе, значи Фулъм имат шанс за победа!

Когато се опитвате да оплювате по типичен български начин някого първо би трябвало да сте наясно поне малко че тук няма как да има преструвки...хората разполагат с невероятни технологии които доказват дадена контузия на един спортист особенно при един такъв натоварен цикъл каквото е англииското първенство... по добре му пожелайте скорошно възстановяване вместо всичките тези негативни коментари...навярно писани от силно изразени комплексари....

що не вземеш да се гръмнеш...

тоя е толкова предвидим вече, а ако играеше щеше да пипне два пъти топката

Това е върхът!Не само ,че няма чест и достойнство,ами е и страхливец!Симулира контузия,за да не играе срещу МЮ,страх го е да не стане пак за смях!Ако беше поне малко мъж,щеше да излезе ,да се раздава и докаже,че неправилно са го изгонили от МЮ!Той се крие като мишок!Позор за такъв футболист!!!

Карай,с него и без него пак ще паднат....за жалост

Че нали билетите за мача свършиха защото Бербатов играел. Сега могат ли да се връщат билети?

Еййй пак се скри