Как произведоха Валери Божинов в капитан

Българският национал Валери Божинов сензационно взе капитанската лента в новия си клуб. Треньорът на Виченца го повиши с капитан още във втората му среща със закъсалия тим от Серия Б.

Обратно в новината

Коментари - Как произведоха Валери Божинов в капитан | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божинов няма успешен престой в отбор в кариерата си освен Лече. Тотален провал навсякъде , а да му вакрат мисли в главата колкое голям като му дадат капитанската лента в първия мач е най-голямата глупост на света. Тия са очевидно пътници към В група

За да разбере човек защо простотията е завладяла и футбола а и всичко останало в България трябва да прочете всичките коментари тук.Ужас!Явно само простаци има в тая страна.И бъдещето и е ясно...и не става дума само за футбола.

Много си прав! За съжаление.

За да разбере човек какви простаци има в България,достатъчно му е да прочете твоя коментар!

Божинов с изненада открил, че "кифлата" била пълна с мармалад" И за да не стават грешки мармЕлада е за ядене а ..аааа май се досетихте. Та се присещам за един виц. Стар фудболист на смъртно ложе иска да разбере истината от жена си. Тя му отговорила:Само три пъти съм ти изневерила. Помниш ли като беше на резервната скамейка и не те пускаха да играеш? Помниш ли като играеше и колегите ти не ти подаваха топката? И третия път. Помниш ли като те освиркваше а после почна да те аплодира? Добре, че поне за толкова ти стига мозъка ако Николета не е преценила, че си куца кокошка и се е намесила за да си осигури разходите които има.

николетка маи се е разиграла и в този отбор,след националния отбор на бг идва ред и на втородивизионния отбор в италия,все пак трябва да се живее.и плеиметките трябва да ядат,а тая друг глупак няма да намери.всички знаят умсрвенния и багаж и простотия ,а от валерката по голям глупак в бг няма

хаиде сега - изненадан бил?!? на всички е ясно, че на тази вечеря, а и наи-вече след нея николета е свършила "черната работа"! добра симбиоза между двамата!!!

"Нападателят ясно съзнава, че нивото в Серия Б не е особено високо, но в крайна сметка, това е добра възможност да оправи разклатената си репутация." А дано да се е осъзнал и отново да стане футболист!

Капитан за изпадащ от Серия Б тим е все едно професор да се хвали, че е станал кмет в село с 50 жители :)))

Николеткее.., ще ти разцепя ану.а!!

тоя за нищо не става, да иде да играе в някой селски отбор на България

а аз да оправя и разклатя николетка...