Кобрата ще се бие директно срещу Кличко

Тайсън Фюри ще използва хитър ход, за да избегне мач с Кубрат Пулев, а последният вероятно ще стане директен претендент за титлата в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF), принадлежаща на украинеца Владимир Кличко.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата ще се бие директно срещу Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сериозна работа,готви се на 200%, Кобра това е шанс,за който всеки спортист мечтае.

Кубрат никой не го познава като добър боксьор и затова не искат да играят с него,да не си рушат имиджа,пък нашите журналя, от гол патриотизъм изкарват,че уж ги било страх и затова не искали да се бият с него.Пълни глупости!

ТОЯ ДРЕБЕН НАРКОДИЛЪР -И ЛЕВ СОЛТАШАК НА БОРИСОВ В РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ДРОГА В СОФИЯ И РАЙОНА- МАЙ СЕ Е ВЗЕЛ НАСЕРИОЗНО , НАПРАВО СЕ Е ФИЛМИРАЛ... КЛИЧКО ЩЕ ГО РАЗМАЖЕ КАТО ПАЯК НА СТЕНАТА- ЩЕ СИ ИГРАЕ С НЕГО КАТО КОТКА С МИШКА.... КЛИЧКО Е ПОНЕ С ПЕТ НИВА НАД НАШИЯ ТИКВЕНИК.... АМО МОЖЕХ И ГИ ИМАХ - БИХ ЗАЛОЖИЛ ЕДИН МИЛИАРД СРЕЩУ НАЩА ТЪПА КИФЛА.......

все едно да играе Левски Лом с Ливърпул

Ми че ги размажем па! Ебати и Ливерпуло!

че какво му е на Левски Лом?!

Кличко няма шанс срещу Пулев!!!!!

Едно е да искаш,друго е да можеш,а е 3-то и 4-то да го направиш!Ще стискам палци на Кубрат Пулев за мача му с Кличко!За съжаление шансовете му са минимални.

Тогава ЗАПОЧВАЙТЕ да го ХВАЛИТЕ,защото след мача няма да има за какво!

Според мен е рано за мач на Кобрата с Кличко! Поради простата притчина ,че на Кобрата му трябват още няколко мача за да се дообиграе,тъй като в бокса има не само техника на игра а има и техника на мръсна игра в клинчове и урари от клинч-е там са майстори Кличковците!След толкова години в профи бокса това е другото майсторство. Това е мое мнение ,така че не ангажирам хората с него

ГЛУПАК- ТИ НЕ СИ НАРЕД- МАЙ НЕ СИ ГЛЕДАЛ МАЧ НА КЛИЧКО НИКОГА .... ВЛАДИМИР КЛИЧКО ДА ВЛИЗА В КЛИНЧ , И ТАКА ДА УДРЯ .... ТИ ИЛИ СИ ЛУД -ИЛИ СИ БОЛЕН ...-ИЛИ СИ ЧУЛ НЕДОЧУЛ- РАБРАЛ- НЕДОРАЗБРАЛ ....

Kalin

Не си прав.И двамата братя се бият технично интелигентно и без мръсни номера.Това винаги съм им харесвал.Пулев просто е далеч далеч от тая класа.Хамалска сила тук не помага.

Kalin

Хора много сте смешни с това кой от кого го е страх.Кличко няма интерес а и световната федерация от мач на Кубрат просто защото той няма да им донесе пари.Тук не става въпрос за спорта а за парите.Кубрат е от малка България,интерес от рекламодатели и спонсори към него няма -тоест никой не би подкрепил на този етап такава среща.това е истината дайте да не се залъгваме.

Ама Кубрат боксира в Германия и им германски мениджъри, защо да няма финансов интерес тогава

Kalin

Ми поинтересувай се.Кличко има договор с RTL който им гарантира милиони от всеки мач примерно.Нашия няма такива договори.RTL пък си има договори с рекламодатели за тези мачове които им носят още повече милиони.Кличко е интересен защото покрай него се отваря рекламата за пазара в бившия СССР.Същите причини ги има и при други но те са американци поляци англичани.........Следа тези неща от години.

Aбе той Кобрата да има късмет да го бутне па тогава ша скиваш кой кви договори има... Както казва Майк Тайсън - всеки има планове докато получи съкрушителен удар в мутрата. Тогава всички планове и стратегии се изпаряват от замотаната ти тиква и единствената ти мисъл е да намериш въжетата и да чуеш гонга.

ПОРЕДНИЯ който го е страх да се бие с Кобрата.

Бягат от Кобрата, страх ги е. Поляка си измисли оправдание за да не се бие, сега този бяга..

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА БЕ- ТИ ИЗОБЩО ГЛЕДАЛ ЛИ СИ НЯКОГА В ЖИВОТА СИ КАК СЕ БИЕ КЛИЧКО- ИЛИ САМО СИ ПЛЯМПАШ ЕЙ ТАКА- ЗА ПРОВЕТРЕНИЕ НА УСТНАТА КУХИНА ...

ДАли Кубрат и кличко ще се бият тази година?

все едно да играе Левски Лом с Ливърпул