Джунейт Чакър: Правилно изгоних Нани

Може би най-обсъжданото име в света на футбола в последните дни е съдията Джунейт Чакър, който ръководи мача между Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.

Обратно в новината

Коментари - Джунейт Чакър: Правилно изгоних Нани | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Привържениците на MU твърдят, че не е имало умисъл в действията на Нани, привържениците на RM твърдят, че е имало умисъл и тн. Съдията не може да знае какво Нани си е мислил в момента, а взима решения в зависимост какво е видял. Според мен Нани си изпроси абсолютно глупав картон подобно на Тери от миналата година. Ако Нани не си беше протегнал крака на края не смятам, че съдията щеше да го изгони. Нани е добър футболист, но глупав какавто е Тери. Имаше почти същата ситуация по време на мача Борусия Д с/у Шахтьор. Гйотце беше в подобна ситуация като Нани, но си дръпна крака когато видя футболиста на Шахтьор. С късмет MU успяха да вземат 1:1 в Мадрид и се опитаха със защитна тактика и контраатаки да излъжат RM, но този път не успяха. Имаха повече положения за гол, но не вкараха. Все пак са добър отбор, а и е по-лесно да се отбраняваш и чакаш своя шанс. Едно е сигурно във футбола всичко се връща. Може би следвщият път RM, ще бъде в тази ситуация. В края на краищата това е една игра и не винги по-добрият печели. Има много случаи когато, по-слабия отбор има ден и печели въпреки всичко. Например Liverpool победи Milan в 6 безумни минути за Milan. Съдията дори и да е сгрешил не смятам, че го е направил нарочно. Нека се надяваме на вълнуващи 1/4 финали, а MU ще опитат следващата година и тогава палачинката може да в тяхната чиния.

АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО._ ОТ 10 СЪДИИ БИХА ИЗГОНИЛИ НАНИ ЗА ТОЗИ ФАЛ

Чакър просто е поръчковият съдия на Платини и опорочи един уникален мач, а т.н. Шампионска лига вече не е интересна за гледане, това е цирк, а не футбол. Хак да им е!

щом ти си го разбрал как ли се чувства платини сега, най-вероятно го знае цял свят, предлагам за следващ мач проучете първо съдията и пишете преди мача после за да няма ама тоя не беше от нашите

Ха ха - като гледам колко хейтъри едвам пишат задавени от злоба ми става смешно ... Факт е, че преди този пресилен червен картон Реал Мадрид нямаха нито едно опасно положение - ама нито едно ! Казаха го спортните журналисти, призна си го и надутият подмазвач мохриньо - или вероятно киселяците от сивите бетонови комплекси, дето драскат тук разбират повече от тях ? Тънете си в злобата - не можете да вземете титлите и успехите на Ман Ютд - порязаха ги сега, но догодина пак ще побеждават ! А вие пак ще сте злобни мижитурки ! Харесвайте футбола, а не само любимите си отбори ! Трудно е да си обективен и затова само злобеете !

Може да си прав, че Реал не са играли добре преди червения картон! Ами тогава Нани да беше внимавал и да не беше подарявал победата на противника!

и какво им беше виновен съдията че след червения картон не знаеха къде е топката.За отбор с претенциите на юнайтед това е недопустимо,загубиха спечелен мач заради слабохарактерност, а не заради съдията

Значи според теб да играеш с 11 или с 10 човека почти няма разлика ? И то срещу Реал Мадрид, който гостува и на който и 1 гол му е достатъчен за продължения ? Осъзнаваш ли какви глупости пишеш ?

Браво на комшията,а че Фергюсън не можа да отреагира адекватно на ситуацията си е негов проблем.И какво като е Манчестър Юнайтед ,не може да се отсъжда срещу тях ли,даже да е сбъркал агата,човешко е,а че ингилизите този път са от страната на булката е приятно,дано да им стане традиция

То и ти си от страната на булката,ама при теб ще е цял живот. Хихихи

комшу. Ашколсун. Сакън, не се оправдавай пред тая пияна и надрусана нация. Щом такива като това деде сърчето, дърпа конците на англииските съдии, до един хомосекшъл, то европейска купа Ман. Юнайтед няма да види. Обаче тъпите кратуни отговорни за англииския футбол ги боли, че не печелят на международната сцена. Дали ще доживея да видя това нещастно отборче, да играе с девет души, да отсъдят примерно две незаслужени дузпи срещу тях и да им набутат гол от засада. Сърчето ще пукне на стадиона.

Е то бива злоба и жлъч ама това вече е прекалено. Заради такива като теб, с такива съждения ще си останем последна дупка на кавала още дълги години. Юнайтед тази година играе, може би най-добрия си футбол от 1999 година насам!

Пази Боже сляпо да прогледа!!! Нали изгониха Юнайтед от турнира, айде всички хейтъри да се барнат задружно по ону що единствено ги отличава от жените и да мирясат. Ако го направят едновремнно може и в рекордите на Гинес да влезнат. Пфу. Срам ме е от вас!!!

има разни болни фенове и говорят за ГЛОБАЛНАТА КОНСПИРАЦИЯ в европейския футбол срещу УБИЙЦИТЕ от острова, да попитам: след като Чакър ли е какъв е, е явен участник в конспирацията на УЕФА (на тяхна страна), как така допусна във въпросния полуфинал Челси да отстрани Барса? Или явно един път става един път не, НО ВИНАГИ КОНСПИРАЦИЯТА Я ИМА. Не е ли по-вероятно да има някакви явно увредени хора в бг, които нямат личен живот и си мислят, че са явно хулигани ли, де да знам и едва преживяват, когато се случи нещо такова.

Припомни си първо какво се случи на въпросния полуфинал а не пиши само празни разсъждения. Тогава Барселона удариха 2 или 3 греди, Меси ИЗПУСНА ДУЗПА и още дузина положения за гол. Челси имаха огромен късмет, така че дори съдията Чакър не можа да промени това!

естественно че беше заслужен картона,естественно че ще го критикуват червените,,но защо нашите спортни журналисти се държат така,не разбирам.мисля има омраза към реал,,към челси,и телериране на барса,юнайтед,,особенно студиото на бтв

А бе вие малоумни ли сте,как може да говорите глупости...Нани играеше за топката и изобщо не видя противника,който идваше. Вие футбол играли ли сте някога??? Абсолютно неадекватен съдия! Ситуацията е част от футбола и не беше дори за жълт картон,само фал!

Как така не е видял, това е колективна игра и играят още 21 на терена.....да не си мисли, че е само той, хайде стига ревахте...паднахте си и това е

Абсолютна истина човече, но тук е пълно с кисели злобари към Ман Ютд и затова гледат да плюят безпомощно. Какво направи реал, когато от Ман Ютд бяха 11 - два тъча и един корнер ! Добре, че съдията им подари мача - иначе щяха пак да хленчат балерините ! Колко ли още такива "спорни" картони, ако трябва и "дузпи" ще изгледаме докато ги направят насила шампиони ...

Прегледай отново ситуацията и забележи, че Нани си разпъва крака допълнително по време на удара - вече определено нарочно! И няма значение, че не е искал - има още 22 ЧОВЕКА на терена - няма да размахва ръце и крака и после да казва - ами не видях!

Абсолютно подкрепям Красимир Стоянов. И ние на като играем на поляната се случват такива неща и е напълно нормално. Когато искаш да спреш топката с крак е абсолютно недопустимо някой да те удря с ребра по бутонките и така да ти попречи. Даже би трябвало да е фал от страна на Арбелоа. Като вижда че Нани не го вижда защо трябва да скача с гърди към него. Ами нали ще го удари и ще се нарани човека... Аман от разбирачи бе...

Напълно правилно решение. След като видя играча от Реал Нани не си сви крака а го изпъна умишлено с цел да причини повече щети н противника

Много е прав. Какво като е Ман.Юн. и играят у дома. За такова влизане с бутоните в гърдите на противника задължително се дава червен картон. Няма значение, че не бил видял. Така, че англичаните да се сърдят само на себе си, а на съдията браво, че не се стресна и веднага го изгони.