В Испания: Платини и УЕФА изхвърлиха Малага

В Испания заподозряха конспирация от УЕФА за отпадането на Малага от Шампионската лига. Андалусийците се виждаха на полуфиналите на надпреварата при гостуването си на Борусия Дортмунд, но в третата минута на добавеното време германците стигнаха до победата с 3:2 след гол от засада на "Сигнал Идуна Парк".

Обратно в новината

Коментари - В Испания: Платини и УЕФА изхвърлиха Малага | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

форума, проблема тук е, че отборчетата на пискащите в защита на борусия играят в лига европа или в местното си "вишо" първенство и като чуят испанско им се изправят косите, а другото го оставете, ае със здраве, скоро пак ще квичите от уефа, ама сега друга песен пеете, щото нема за кой да сте, иначе немскио футбол ви е най-любимия

Крайно време е да се въведат технически средства в помощ на съдиите! Ама пък тогава как ще се гласят резултатите?

Значи ако правилно съм разбрал коментарите на спецовете по-долу, ако има гол от засада, но е отбелязан преди 85-а минута трябва да бъде зачетен и никой няма право да се оплаква, но стане ли в продължението, задължително трябва да бъде отменен? Мхм, добра логика!

за крайния изход гола на малага, втория и какво стана в последните секунди, т.е. съдията повлия за полуфинала, кой да отиде, ако не беше зачел и двата гола кой знае как щяха да се развият събитията

Пичове елементарно е! La Rosaleda,Málaga, Spain capacity: 29,500 Westfalenstadion capacity: 80,720 Цена на билет от 100 до 600 Евро (не говоря а випове там цената е 4-5 цифрена) е вие смятайте!

Тва нема никва връзка... кво го брига платини кой стАдион колко е голЕм!?

Не си мисли, че УЕФА само дава!

Превеждам: единия отбор е по-известен, с повече фенове, повече (теле)зрители, повече интерес, повече реклами, повече пари, повече за уефа, чат ли си, а иначе от стадиона да вземат да вземат няколко милиона от билети, факта че единия отбор е втория по известност в германия, а другия 22 по известност в испания, натежа.

Приятел, за какви билети по 100 евро говориш? Това да не ти е Англия. Цените на билетите в Германия са супер разумни - зад вратите са по 10-20 евро. Иначе за мача - съдиите тънко подпираха Дортмунд, в първия мач тънко подпираха Малага. И на двата отбора им пуснаха по един гол от засада. Ама едната била видна, другата не чак толкова - засадата си е засада. Не ги видяха съдиите, повлияха върху резултата, но пък стана голяма драма и запомнящ се мач.

Ще извиняваш, но билети съм купувала за по 80 евро и то на осминафинал, далеч не бяха найскъпите. За Байерн става въпрос, а можеш да си представиш колко ще струват за Дортмунд, на тях не им се случва да играят често толкова добре.

нормално. реал са на полуфинал, барса има големи шансове, така че стига толкова испански отбора.

А тва че втория гол на малага беше от засада? Или тва не се коментира щото е в тяхна полза? Измисляци

Спокойно - да нямаш акции в Борусия Дортмунд ! Вторият гол на Малага не беше в последната минута и не реши мача, а също и засадата не беше така явна - при гола на Борусия няколко бяха в засада, даже към метър назад беше единият от тях ! Твърде много станаха съдийските грешки в полза на някои отбори и в ущърб на други - затова хората се сърдят с право ! Или смяташ, че съдийските грешки, които решават мачовете са случайни ? И сигурно е случайно, че подпират едни и същи отбори ? Много случайности ...

Втория гол на Малага идва 10 мин преди края, има време за отговор, докато третия за Дортмунд идва като директен подарък. Освен това беше брутална засада с няколко човека, КАЖИ МИ КОЙ УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ АРБИТЪР ЩЕШЕ ДА ЗАЧЕТЕ ТОЯ ГОЛ АКО ВМЕСТО МАЛАГА БЕШЕ РЕАЛ, БАРСА, БАЙЕРН, МАНЧЕСТЪР И ТН??? Карай де може и да не я е видял, но е крайно време да го отсъжда това машина, стана прекалено очевадно, че не става ни с 4, 5 или колко съдии там