Лучано: Аз съм по-достоен кандидат от Костадинова и Лечева (видео)

"Смятам, че съм по-достоен кандидат от Стефка Костадинова и Весела Лечева", каза кандидатът за председател на Българския олимпийски комитет Васил Иванов – Лучано.

Обратно в новината

Коментари - Лучано: Аз съм по-достоен кандидат от Костадинова и Лечева (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе,може ли министър със средно образование.Този явно е много прост ,щом във собствените му очи може.Мъка, мъка...

ЕЙ , ОЛИГОФРЕН ,ТОВА , ЧЕ СИ ШАМПИОН ПО НАДПИВАНЕ И ВЛИЗАШ СУТРИН В 7.00 В СТУДИОТО , ПИЯН , ТОВА ЛИ ТЕ ПРАВИ ПО-ДОСТОЕН ОТ НАЙ-ДОБРАТА АТЛЕТКА В СВЕТА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ???

Гледай си шьм пастите и тортите. Главата тинищо не разбира от спорт и Олимпийски игри.Пий си питието и да си жив и здрав.

"Кандидатирам се, защото много федерации застават зад мен" - абе какви федерации бе бакшиш неграмотен, какви са ти спортните постижения и златните медали или имаш връзките на батето

Пълен идиот...Достоен бил.Достоен си,байно да им носиш и на двете пастички и торти...Къде си ти на картата на спортните постижения,къде е Стефка Костадинова..То от такива достойни сме на тоя хал.....

Един човек с купени дипломи срещу 2 олимпийски шампионки. Не е достоен и кафе да им носи!

Ако го изберат за председател на БОК ще бъде поредния резил за българския спорт!

Подкрепям напълно! Само вижте как започва редакционната статия: "На официална пресконференция, изцяло с помощта на суфльора си, в лицето на неговото пресаташе, Лучано представи част от платформата си ...." Смях в залата!