ПФЛ: Горди сме от Левски и Берое

Ръководството на Професионалната футболна лига благодари на отборите на Берое и Левски за драматичния финал в турнира за Купата на България.

Обратно в новината

Коментари - ПФЛ: Горди сме от Левски и Берое | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не вярвах,че на терена бяха два български отбора!Невероятно щастлив съм,че Берое триумфира с купата,но трябва да призная изключителният дух на Левски в последните минути!За жалост на финала трябва да има печеливш и губещ,а този път победихме ние!Левскарите няма за какво да се срамуват от своите футболисти ,а ако играете така срещу Лудогорец както в последните минути ,ще сте шампиони.Пожелавам Ви го,макар и да не съм фен на Левски.

Левскар съм! Вечерта след мача, писах на един, вече бивш приятел, старозагорец и привърженик на Берое. Казах му, че този мач е един от най-великите финали в историята на футбола въобще. Явно не само аз мисля така, даже накакви англичани, гледам днес, са казали почти същото. Гордея се, че съм левскар, с особена сила след този мач и честито на Берое.

Наистина впечатляващ мач-изпълнен с много обрати и приковаващ вниманието.Адмирации за всички на терена!!!! .......но КУПАТА Е НААААШАА!! :)

Наистина невероятен за нашите стандарти мач!

Браво и на двата отбора наистина доста драма тръпка изненади и...за което не съжалявах че загуби отбора който подкрепям а именно Левски че играха честно себераздаване дух но много зле в защита и заслужено другият отбор имаше повечко късмет накрая. честита ви купа..макар и да искам много да е в нашите ръце в ултрасите на Левски.

Голям финал за нашите лоши стандарти. Ще се помни този мач и данно да стане основа и пример за последващите футболни срещи в България