В Англия: Берое-Левски надмина Висшата лига

Финалът за Купата на България между Левски и Берое е претендент за един от най-вълнуващите мачове в историята, твърди английското авторитетно издание "Give me football".

Обратно в новината

Коментари - В Англия: Берое-Левски надмина Висшата лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По залози ли, едва ли

Тез не са гледали Антверпен - Левски. Какво ли щяха да напишат тогава?

Това беше поредния български цирк,сътворен от футболната мафия!

англииска гавра с балгарски аборигени.

ЕЕЕЕЕЕ ХОРА ДОЖИВЯХ БЕ. От албиона да ни похвалят. СИНИ БОГОВЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ Руни, Пърси, Тевез Мевез гледайтиии, завиждайтиии хахахахаха

Aз съм от Слaвия бе лешш ,и незнaм кой злобее ти или aз. Кaк може дa нaпише някой ,че въпреки зaгубaтa сa победил????

Как кой-Станишев и Батков!

Ти гледал ли си скоро как се държат запалянковците на мачовете в ЕВропа, направило ли ти е впечатление как ръкопляскат и поздравяват и победители, и победени когато играта е мъжка, сърцата, себераздаване до края.... Точно както бе на мача за купата... Футбол е, спорт е, един ще загуби винаги, но важно е духа, играта, себераздаването, емоцийте - нещо което връща и радва публиката... Това отдавна не съм го гледал по нашите терени... Това е смисъла на спорта.... И какво като Левски са загубили.... И двата отбора заклужават поздравления... Така се играе.... Ние Левскарите това искаме да виждаме но вие никога няма да усетите този дух.....

Берое - Зара шампион, а за леФскЕ К от слон !

Блажени верующите.... В най-добрия случай сте заклали прасето с тъпото на ножа.

Английско чувство за хумор

левскар 17.05.2013 16:27 Ти тaзи зaгубa я искaрa великa победa,по просто обяснение не бях чел. ( Левски показа, че може да пада достойно и запуши устите на големите разбирачи и злобари) Ххaхaхa стигa бее човек .

хаха винаги се удивлявам как може още да има привърженици на бг футбол, били на цека или уефси, мазохисти

Абе идиот, хората по света го признават, а ти си злобей със червеното отборче защото няма с какво да те зарадват тези сакатници начело с идиот-майкъла. Само мога да ви съжалявам, защото освен злоба друго не ви остана... Вън от А група и Европа.... заборчнели, а и футбол не могат да играят.... нещастници...

Само така баце, как си го написал само без никаква злоба.

Дуспите бяхa много "вълнувaщи" и професионaлни

ДуЗпи се пише със З. Разбра ли Селска обувко със 6 букви.

Левски показа, че може да пада достойно и запуши устите на големите разбирачи и злобари, привърженици на един отбор, подържан от (БФС), който одавна трябваше да е извън,, А група"(ЦСКА), и на друг лансиран от правителството на ГЕРБ (Лудогорец). Ако съдиите бсвирят за Левски, щеше ли Берое да вземе купата. Ако беше на финала ЦСКА вместо Левски, щеше ли БФС да позволи Заралии да са носители на купата? НЯМЯШЕ! Това е истината ,,господа" червени боклуци. Вашия шеф-Майакъла дори след мача се изцепи, като най големия глупак, че Левски са уговорили мача.

не се пише Левски /това е национален герой/ , а лефски- това е селското тимче ,което те радва... айде до събота ,до поредната зелена радост !!

остави ги прасетата - нека си грухтят! хахаха

Господин левскар. Може ли да ви попитам след като вие сте толкова чисти, как попаднахте на финала за купата? Нима на вас ви отмениха редовен гол? Нима само във вашите мачове съдиите са оставали да ръководят мачове до края на първенството. Свалете си малко сините очила и вижте реалността с истинските си очи - вие сте отбор на властта, ГЕРБ не на друг, а на вас ви докара разни там руски спонсори. ЦСКА, колкото и да ги мразиш, трябва да се молиш да не изчезнат, защото ако ги няма тях, няма да ви има и вас.

Много голям разбирач си! Свикнали сте да коментирате само "смлени" ситуации, защото с малките си мозъчета не можете да разберете всичко, което се случва! Преди да отменят гола имаше двуметрова засада на нападателя и в последствие фаул, който беше несъществуващ, дори по стандартите за волейбол, баскетбол и т.н.!!! Но се коментират само ситуации, които ви е угодно, защото ви е тесен мирогледа!

Бях на мача... бой не видях. Нокаутирания стюард пострада при съвсем различни обстоятелства, та тия преиначавания на истината не знам от къде идват...