Кобрата излиза директно срещу Кличко?

Кубрат Пулев може да стане претендент за титлите на Владимир Кличко и без да излиза на ринга, тъй като има вероятност Тайсън Фюри да се откаже от мача с българина, съобщи промоутърът на Кобрата Кале Зауерланд.

Обратно в новината

Коментари - Кобрата излиза директно срещу Кличко? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде стига с тоя Кличко , единстнения му плюс е ,че е издържлив и носи на бой. Като техника е пълен дърводелец. Кубрат да заложи на физическата подготовка.

Здравей,Кубрат! Пожелавам ти да си здрав и да се подготвиш подобаващо за следващия мач! Ти си на ход, Брадаре! Бъди себе си, всичко е в теб, просто направи най-доброто там на ринга! Ти знаеш как!!! Л.П.,Пловдив

блаво кобла :) ти си номел ино лазбий го :)

pompai

Браво Кобра,дори и да загубиш(надявам се да го биеш) самия факт ,че стигна до мач с Кличко за всички истински Българи е гордост.Нищо друго няма значение.

Иванов, нямаш си и на идея, колко бой ще изяде Кличко от Кубрат.

Нашия гамен ще припадне от страх като види великия шампион на живо. Кличко ще го нокаутира в първия рунд. Не обичам да подкрепям престъпници.

Явно обаче обичаш да подкрепяш чужденци, а не българи. Още Паисий го е казал на времето "О, неразумни юроде! Защо се срамиш да се наречеш българин...". Гади ми се от подобно родоотстъпничество.

Не подкрепям всички чужденци, нито съм против всички българи. Само в този случай е така.

Кличко ше му спука задника. Аз съм за него в евентуалния мач (ако въобще някога има такъв). Кличко не го е страх, просто не му се занимава с дребни риби.

То и другите дето до сега трябваше да се бият с Кобрата не беше ги страх. Просто си намериха основателна причина да откажат мача - трябвало да сменят памперса.

Pulev is new world champ!!!! I have not shot against him

Аз лично ще отида до там за да подкрепя Кубрат,защото като кажа някъде,че съм Българин ми е кеф да ме свързват с него!!

Kalin

Какво значи имал добър сезон като реално той имаше една среща само.А и с Кличко като му гледам програмата не виждам това да се случи преди догодина ако въобще се случи.Наддаване означава че трябва да има интерес за такъв мач и за солидни пари да се получат от него.Така че....да изчакаме за да не се окаже че никой не дава пари за такъв мач.

Чувал съм, че Кличко обичал да си хапва пържени змии... Не е лошо нашето момче да се попече малко на морето преди мача между двамата...

а дръжка в дупката да си чувал случаино? Mерзавец!

много си смел... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Т.нар. Кобра е пръв приятел с Гребеца, който пък е пръв бияч на мутрите (беше), дълги години тероризирал хората с големите си мускули и празната си тиква. Това ли са ви идолите бе, тъпаци? Пожелавам на Кличко да му пръсне кратуната и да се спре окончателно с превъзнасянето на Пулев.

Това, че си чувал при това издънен е ясно на всички и няма нужда да го показваш. Кличко да внимава тия змии вместо да му влязат в устата да не му нацелят зъбките, че тогава ще може да си хапва само крем супа.

Много ги гони страха тия мишлета от Кобрата, чудят се кой как да се спаси от мач него. То не бяха въртели, то не бяха номера от знайни и незнайни псевдобоксьорчета, само и само да не се качат на ринга срещу нашето момче. Напред Кобра, тренирай здраво и дано да имал и малко спортно щастие срещу Кличко, време му е да бъде детрониран и нека човейа, който ще го направи да бъдеш ти!