Ивет Лалова със злато и резултат №1 в Европа

Българската спринтьорка Ивет Лалова записа страхотно постижение при поредното си състезание.

Обратно в новината

Коментари - Ивет Лалова със злато и резултат №1 в Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Ивет,каквото и да казват ти си уникален боец.Това се казва спортно дълголетие.Да си здрава да ни радваш още.Невероятен талант си.Успехи.

браво, момиче, ето това вече е една готина тема, успех, успех, успех

Bravo Ivet! Montreuil, France, mon ami! No Montreux!

Браво, велика е!!! Отново на върха.

Е, верно, че като беше на 19-20 години, бегаше 100-те метра за по 10,7-10,8, а откакто "си счупи крака на загрявка за търнир в Гърция", приема секо слизане под 11,1 почти като световен рекорд, но тва са незначителни подробности, които по-добре да се правим, че не съществуват и да се гордеем с нещо, което намираме да се гордеем. А като почне да бега за 12-13сек., тогава ше се гордеем с тва, че има най-хубавите зъби у целата лека атлетика. Без нелегална химийка, толкова.

до тк :..........пална скраб си !!!! безнадежно просто сащество *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Заслужаваш си скапания живот,"българино"!

Невероятно е, че след тази контузия отново се състезава, ти искаш световни резултати. Добре е че все още се намират такива Българи, да има с какво да се гордеем.

Е, верно че си много тъп!И прост!

Монтрьо не е във Франция, а в Швейцария, на Женевското езето /по повод на информацията за Ивет Лалова/.

Добре че има и такива Българи с който да се гордеем... за разнообразие :) останалото е пълна свинщина

-Чаровна, трудолюбива, заради такива , като теб, все -още се чувствам горд , че съм Българин !!!-Браво момиче-малко радост за България!!!

Верно, че е гордост за всички нас, но пък тя се състезава за Турски клуб ...

Важното е, че е българка...Проявила е благоразумие и затова се състезава за чужд клуб...Бербатов също се състезава за чужд клуб...това е нормално в съвременния свят - спортистите ги купуват, продават... Важното е, че това момиче толкова време не спря да ни радва с успехите и таланта си!...БРАВО ИВЕТ!

Kalin

Браво супер и в Рим да се така 1ва.