България стартира в Световната лига тази вечер

Българският национален отбор по волейбол започва участието си на Световната лига днес от 21:30 (бълг. вр.) с гостуване на Франция.

Обратно в новината

Коментари - България стартира в Световната лига тази вечер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бразилия и Полша са трудно преодолим съперник за нашите момчета! Трябва да гонят задължиелни победи срещу Франция, Аржентина и САЩ, които също не са слаби отбори! Струва ми се, че в тази група има два силни отбора - Бразилия и Полша, а останалите четири са долу-горе на едно ниво! Трябва да подкрепяме нашите волейболисти, поне в този спорт винаги сме били в десятката! Очакват ги много трудни мачове, че и тези гостувания... Затова: БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!

Моите уважения, но не съм съвсем съгласен. Фаворитите наистина са Бразилия и Полша, но ние сме малко пред останалите, т. е. слагам нашите на трето място по-сила. Имаме реални шансове, дано успеем. Добре е, че сме домакин на Полша, която за мен е на второ място и дано у нас играем по-сполучливо!

Dobromir Dimitrow

Съгласен съм, че сме малко пред останалите, но не е много и в такива турнири това "малкото" трябва да се защити! И пожелавам още веднъж успех на нашите, късмет и да се борят за чудо!!!

aхa по TV7

Нямa ли дa го дaвaт по телевизиятa??? или ще е сaмо по Турските прогрaми

Е тази група С много лесна ?!?

Почти... 6 отбора се класират на финалите в Аржентина - първите 2 от групи А и Б, първият от група С и Аржентина. Ако Аржентина е първа или втора, то от група А ще се класира също третият.