Стоичков решава съдбата си в ЦСКА днес

Бъдещето на Христо Стоичков в ЦСКА ще стане ясно днес по обяд, когато Камата ще свика специална пресконференция, на която ще обяви бъдещето си.

Обратно в новината

Коментари - Стоичков решава съдбата си в ЦСКА днес | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Истината е, че никой в България не иска да даде и 1 лев за ЦСКА. Това е истината" лололлолл а колко се източи от ЦЕЦКАта лолол смях смях в залата :)))))))))))))))))))))))

,,свинска идилия всички търсят блажно няма ли чорбица няма и група бизнесмени ...ьаьаь

Прасета, нещата са прости, но не знам дали е така и за вас. Един юнак червен, взима акциите на клуба барабар с дълговете - боклуците обещават да ги подарят. След това обявява фалит и изчиства дълговете. ЦСКА заминава за В група. Пускат се акциите сред феновете и се събира капитал за начало и почва да се търси собственик, като Домусчиев, Ганчев или някой друг. Отбора тръгва на чисто и ако се представя добре след 2 г. влиза в А-група чист от дългове и готов за подвизи. При добър мениджмънт може да кара на самоиздръжка - рекламни права, билети, аксесоари, продажба на свои кадри и т.н. Тогава и Стоичков за символична заплата може да стане треньор и да покаже какво може ... или не.

в една анкета около 350 000 човека се бяха определили като привърженици на цска- ще си спасявате ли отбора или ще ставате от локо-сф. или държите на нещо , което ви е скъпо и ви носи емоции или не сте привърженици. феновете на ливърпул как принудиха собствениците хикс и жилет да си тръгнат и то на загуба от отбора- с акъл и правни действия плюс протести и бойкот. ако не действате и вие ,значи цска е една куха дума и е никому ненужна.

Ицата за пореден път стана смешен и се прояви като клоун :) Не мога да му се нарадвам на простотиите на тоя, голям футболист беез грам мозък?!?! То бива комплекси, ма чак толкова.....

Не виждам защо на някой трябва да му пука за ЦСКА или Левски и който и да било отбор?!? Нима в Англия, Испания, Италия някой им помага??? Ми те са си независими от държавата финансови дружества. Защо държавата да им помага??? Значи собствениците им са точили или наливали средства в тях ез да ги интересува икономическата изгода (както би било нормално), извъшвали са ред финансови операции с последващи резултати и ако са с много минуси -държавата да ги спаси, е защо??? Тук е момента като искат спасение, феновете да помогнат-събирайте пари и откупете дълговете на отбора, регистрира се едно Акционерно дружество и всеки фен дал пари-получава акции, според инвестирания дял. Едно време така спасиха Ман Юнайтед-феновете си купиха акции и така платиха дълговете си, системата работи при желание. Въпроса е , че в БГ феновете са само по приказките и обидите, по-смотани няма никъде. Затова е нормално клуа да изпадне от футболнаа история-няма да е 1-я нито последния, и без това си няма истински фенове.

извади испания от групата - там има голяма помощ по регионален принцип за някои отбори.

Ей голяма лакомия тресе таа дръжава бе, чак се самотривате бе, урунгели! Кво сте зинали, да не би да сте виждали катафалка с ремарке!? Тъпанари!

А бе то армия няма в България - вие искате да има ФУТБОЛЕН КЛУБ НА АРМИЯТА...Пълни тъпунгери....

а-ааа.а каде са генералите тогава? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А бе вие българи ли сте? Как може да пишете такива глупости. Не съм нито от Левски, нито от ЦСКА. Но това са два отбора без които българския футбол не може. Съсредоточете целия си гняв срещу собствениците на този отбор. Не може да се подиграват с труда и успехите на хиляди футболисти играли в ЦСКА. И сега е моментът феновете на другите отбори да са единни с тези на ЦСКА, защото трябва так да се направи ,че тези които са собственици на такива отбори да не си помислят, че може да вършат каквото си искат и ще останат ненаказани. Искам да ме разберете правилно - това което става в ЦСКА не е на терена, не е в мач,където може да освиркаш някой. Това са неща несъвместими със спортния морал и достойнство. Затова трябва да защитим ЦСКА.

В една либерална икономика - каквато би трябвало да сме, дадено търговско дружество - каквото е ЦСКА, работи на печалба или загуба. Ако някой иска да му дарява нещо - защото много го харесва, може да го направи. Но да се иска цялата държава да подпомага едно частно дружество, е груба грешка.

Ха ха ха, това е все едно да кажеш, на раково болен че не може без туморното си образувание и трябва да го пазим, а не да го отстраняваме. ЦСКА е раково образувание, което разяжда българския футбол и трябва да бъде изрязано.

От кого да го защитим - от Ицата, Титан или някоя друга мутра? Може би първо трябва да се създаде Българска Народна Армия, и тогава да възкръсне ЦКСА. Така е било през 1948 год. - указ на БКП и готово, нов футболен клуб. А не като сега, нали!

Ицо щеше да влиза да спасява ЦСКА на 50 годишнината ,при 5 на 0 за Левски повъртя са по екип на тъч линията и не влезе ,сега същата работа ,после що го подиграват

Той себе си не може да спаси, та ЦСКА ли.

Има ли разлика между прасета и говеда?Не са ли и двете добитък?Едните мучат,другите грухтят,нали?А защо се мразят? ЗАЩОТО СА ПРОСТИ И ПРИМИТИВНИ ЖИВОТНИ !

За да изгоним боклуците, за да дойдат нормални инвеститори трябва да окупираме Армията. Иначе Гърнетата няма да си одидат, а ще продължават да закопават ЦСКА€

Май трябва наистина да потърсите някой, дето е склонен да даде някакви пари за ЦСКА. Защото и с окупация и без окупация, никой не иска да плаща за продукта "ЦСКА". Не може без пари да се продава каквото и да е, а в случая не зная Стоичков какъв го играе - треньор, мениджър или инвеститор. За треньор и мениджър се видя, че не става. Като инвеститор фалира май няколко пъти. Остава да работи като плашило за месец-два, докато се разбере, че там го не бива.

Ицо пак го изклатиха, ама то толкова му е багажа .......

Той е "велик" и където отиде, всичко се "оправя" - справка местата където е бил след 1996г.

Ицо "мамата" , както обикновено , загрява бавно и трудно. Гришата просто му намаза ските и го пусна по пързалката. Ицо обаче си е лаком тъпак и така и не разбра как го врътнаха.

Никой не ще да се ожени за ЦЕЦКА Петолъчкова.

Как никой? Та те имат толкова много фенове!!!

Те ви го, чорбарчета, вашето мекере, голям патриот, страхотен футболист и човек, легендарен армеец по сърце. Даде ли 1 лв. за осраната ви история на комунистическа проститукта, накичена с медали, откраданати от целия български футбол? Доброто му име струва някоя и друга псувня, но не и 1 лв.! Честито и не се ядосвайте много, такъв е живота, а вие имайте малко мъдрост и морална чувствителност, ако имате достойноство на интелигентни хора.

Как е възможно такива като тебе да се обаждат все още след невероятния сезон на вашия отбор.... и още по невероятния му завършек.... Със сигурност много Левскари са предпочитали Левски да порита във В група няколко години от колкото това което се случи

Аргументи, скъпи! Дай теза и аргументи за нещо, инак само си бръщолевиш злобливи подмятания.

За разлика от вас ние си плащаме сметките, не чакаме друг да го прави. Едно е да си на второ място в шампионата, съвсем друго е да те грози изпадане от А група, незнайно къде и да ревеш, че държавата или не знам кой си са длъжни да ти плащат задълженията!

Олигофрени в синьо дал Господ! Ако не си запознат - ЦСКА беше създаден като клуб на Българската армия, където ВСЕКИ пълнолетен и годен български гражданин минаваше и се кълнеше пред страната си! Синьото отборче пък беше и е отборът на мракобесната полиция и милиция, създала чудовища и извращения, от които не можем да се избавим и сега. А като се погледне в Управителния им съвет в момента, все още има бивши агентчета на ДС! Но за подобно умозаключение се иска и малко мозък, който е дефицит във всяка синя кратуна.

Левски беше синята радост на народа. Преди 1990 преди СДС да грабна синьото. И защото комунистите нещо се усетиха, че в скандиранията след всяко фаулиране на син играч .... "уууу убийци" има нещо неизказано... и че огромнния брой привърженици на Левски всъщност са една своеобразна опозиция на родените от червеното знаме... е тогава приставиха Левски към МВР. Напрамно беша както се видя в последствие. Синьото си е Синьо.

Българската армия си имаше отбор, на който комунистите ликвидираха физически ръководството и го закриха като фашистки. А един съв от времето на пожарникарина, председателстван от капацитет на Симеоново ви обяви като убиици за на следници на вашите жертви. Левски беше похитен от вашите комунистически мракобесници и сложен като ведомствен клуб на милицията, но той съществуваше и би именно похитен, а не създаден като вас от кръв и уродливо лицемерие. Фактът, че това ти е аргументацията е социологическа стойност за моралната величина на класическата креатура наречена "чорбар".

каква армя,каква дарява.насила ни бътаха в казармата.аиде б група прасе гадно комунистическо. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ИЦЕ ИЦЕ ОНЯ ДЕН СЕ БИ В ГЪРДИТЕ САМО ПРИКАЗКИТЕ ЩЕ ТИ ОСТАНАТ ,ВЕЛИК ФУТБОЛИСТ А КАТО РЪКОВОДИТЕЛ И ЧОВЕК НА ГЕВРЕКА ДУПКАТА И ТУК НАМАЦА ШОРТИТЕ ГОСПОДИН СТОИЧКОВ

Истината е, че никой в България не иска да даде и 1 лев за ЦСКА. Това е истината" ХАХАХА Че то и една стинка никой не ще да даде Тоз сега се сети

Никой не плаща пари за нищо. Това е голата истина.

Ами да си ходи той иска някой друг да дава парите а той да поръча музиката!Като е толкова отворен защо не купи ЦСКА и да прави квото иска да плаща на време заплати и квото и да било ама не му стиска!

Стоичков, ПИЧ или К'РВА? Отговора лично от него по-късно днес.

Хайде СБОГОМ ПРАСЕНЦА !!!! Преди малко съобщиха,че е отнет професионалния лиценз на ЦСКА

Kalin

И защо се радваш?То така и така първенството ни е гола вода поне имаше нещо като закачка - ЦСКА и Левски.Сега и това няма да има.

Ами то и без ЦСКА има кой да ги бие - нали и на финала за Купата и на първенството се оа..ха срещу отборчета от провинцията и Славия, която ги е създала за спаринг партньор преди време.

На кой му пука за цеца. Първенството ще е много по-интересно без нея. Нещо повече, цеца ще възстанови интереса към себе си само ако поиграе в аматьорския футбол.