Съдът обяви правилника на БФС за нищожен

Върховният административен съд на Република България обяви, че Правилникът за статута и трансферите на футболистите в системата на Българския футболен съюз за сезон 2012/13 е нищожен, в свое решение днес.

Обратно в новината

Коментари - Съдът обяви правилника на БФС за нищожен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво следва-защото на практика май се получава така- съдът си ги обявява за нелегитимни и нищожни,те излизат с една декларация,че няма нищо страшно и продължават към следващата софра

Какво можеш да очакваш от безмозъчни далавераджии и контрабандисти.. Всяка неграмотна мутра си купи футболен отбор. Иван Славков им даде права да гласуват на конгрес и те си го избираха напълно. Получи се така, че гласът на "президента" на Долно Уйно има еднаква тежест с този на ЦСКА или Левски. Перукан не си мръдна пръста да промени това и се получи очакван резултат - тотална некадърност, пълна неграмотност, простащина, цигания и полу-хора в изпълкома. Това са последствията от рушветчийството и безхаберието на Иван Славков и Перукан.

Изпълнителният директор на БФС г-н Борислав Попов е "уникален" юрист! Не разбирам още какво и още по позорно трябва да се случи и още колко гафа трябва да сътвори този велик юрист и какво още по-унизително да се случи за да има доблестта този господин да си подаде оставката !? 1.Не ги оправдавам феновете на ЦСКА...но, нападението на сградата от феновете на си беше косвено предизвикано от същия "умняга" и след "юридическите" глупости за невъзможността от сливане на ЦСКА и Нефтохимик, които подразниха феновете без нито един писмен ред депозиран в БФС ! Защо уважаеми г-н Изпълнителен директор се изказвате когато никой не Ви пита за мнение ? 2. Решението за нелегитимност на Изпълкома на БФС е отново и на база на компетентни документи, които са готвени от работна група юристи предвождани и по времето на юриста г-н Попов ! 3. Решенията от днес.....!? Този не знае имената на мъжкия национален отбор по футбол ! Е и какъв Изпълнителен директор е той...?! Не знае английски език...и е много интересно как разговаря и контактува с служителите и шефовете от УЕФА и ФИФА ?Някакъв пореден политически измислен герой....!? Не зная г-н Борислав Михайлов още какво очаква да се случи....или е наясно, че и той е вече се е качил на "бобслея" и шейната е неуправляема !? Толкова ли няма млади и грамотни хора в тази страна...!?

носи цялата отговорност за констатираните недостатъци.Футбола не е само моабети и софри.Футбола иска мозък но под Перуката такъв няма.

Какво ли е да оплешивееш два пъти през живота си

Сега на някой хора, ще им побелеят перуките.

zeddd

И все пак... Български съд да реши нещо, винаги трябва да имаш едно на ум, че не всичко е чисто и почтено. Съдебната ни система е от най-прогнилите и корумпирани. Който плати повече, той е прав, а Темида надниче изпод превръзката на очите си да види кой колко дава :)

По този повод в БФС са получени поздравителни телеграми от УЕФА и ФИФА! Желаят им нови успехи, висоти в професионализма и обещават все повече средтва за футболни бази в страната! Обмислят и извънредно занапред на допускат повече български футболни отбори до турнирите, за да има и повече пари родната централа и купува нови и по-скъпи автомобили, с които пияните синове на управниците да катастрофират и убиват хора по пътищата на страната след пиянстване в чалгарници. БФС - да живей!

А КОГА ЩЕ ВРЪЩАТ ПАРИТЕ КОИТО СА ВЗИМАЛИ НЕЗАКОННО 4-РИ ГОДИНИ?-Б О К Л У Ц И.

Този с перуката от БФС/не онзи с перуката от Подуене/,е марионетка на един,който е сънародник на френския посланник,който пък...и така..в безкрая. Синджир марка..!

А кой ще плаща щетите? Пак няма персонални виновни, т.е. безобразията ще продължат. Нищо чудно и следващото БФС да се окаже след време нелегитимно! Колкото и да мразя чалгата, в такива моменти се сещам "за милиони няма закони, за кокошка няма прошка"!

Ако обвинят перукан, той ще се оправдае с юристите, юристите ще се оправдаят със сложността на казуса и всичко ще наред, и вълкът ще е сит, агнето ще е цяло, а народът пак ще прее--н!

Цялото бсфс и всичките му изкуствено окосмени и келяви членове по начало е нищожно,но вече и де юре.

Тази пасмина от всички,които бяха четвърти в света,трябва незабавно да се измете от РЪКОВОДЕНЕ българския футбол.Вижте ги и на национално и на клубно ниво са пълни дебили,съсипаха футбола ни.Е стават там за скаути пом.треньори,но постове в ръководство НЕ.Иначе още една година и трябва ЦАР ФУТБОЛ ДА ГО ЗАКРИЕМ!

Перука, какво стана? Нали всички досега взети решения бяха легитимни. Колкото мърдаш по-лошо. Голяма паника ви обзе. Ама какво очакваш от жени съдийки? Какво разбират те от големия футбол, дето вие го въртите под масата.

Уникален позор за БФС! Това означава само и единствено, че целият юридически отдел, както и безбройните им съветници не стават за нищо и следва незабавно да напуснат и се свърши с високоплатените им и доказано некопетентентни услуги. Тотален позор!

на какво вярваш ти в тази държава, бе, не виждаш ли, че от месец и нещо се извършва преврат във всичко, типично по комунистически, какво сте се хванали да се удивлявате и нз си кво, о.рана държава и всичко в нея, бфс, прокуратура, нс, полиция, и тн, какво иска да ми каже прокуратурата с тези дела, къде жмаха преди 4 години, а точно сега за един месец всичко е нелегитимно и тн, не говоря само за бфс, а сте се седнали да ахкате и какво следва сега, каквото и да се случи пак ще е същия резил, гаранция

Старши, бегай при Перуката да получиш хонорара...Може и от ИФ да вземеш нещичко, пък и ББ е левскарче

Не виждам нищо лошо в това ГЕРБ да страда :), после да си го върне на БСП. За хората които не печелят от политика винаги е добре партиите и всички свързани с тях да са зле :).