Валери Божинов: Имам две оферти от Италия

Валери Божинов има два варианта за продължаване на кариерата си. Това обяви самият нападател пред БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Валери Божинов: Имам две оферти от Италия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Божилета прави пари от въздуха. Талант.

Ало, Любо Пенев ли е? Виж как този Палячо пак изгря под прожекторите - иска да ти напомни да се сетиш за него. Толкова тъпотия и наглост може да сътвори само Валерката - той е пример за глупак, за провален във всяко отношение човек и без бъдеще. Съдбата му е много тъжна, защото след като му изпият кръвта (първо сегашната му СОТ-аджийка, а после и поредните други златотърсачки) ще изпадне тотално на улицата като последен прошляк. Любо, ако пак го викнеш в националния, губиш всякакво уважение!!!

и 2-те оферти са от Берлускони - собственика на Милан ама не са свързани с футбола :) и не са адресирани лично към него , ам той завалията се пообъркал малко :))) във 2рата канят и другото цигане васко да участва в продукцията :))) ентертайнери бье - пак ше ни забавляват :)))

каква серия а да не баркаш а окражна група сас серия а

Къде бе, като сервитьор в пицария в Сицилия и като мияч на чинии в ресторант у Палермо, нали.

в едната оферта щели да си партнират с Рон Джереми а другата с Роко Сифреди и в 2те главен герой е Николета а той статист завалията ;) айдеее ;)

ти тях не ги мисли: клипове домашна гимнастика със смс плащане ше пуснат пак ше изкарат пари :))) ...аман от хейтъри начиии :)))

хахаха Роко не се ли пенсионира вече?

ше правят бенифис :))) алл старс на всички времена спецялно - хейтърс едишън :))) ... ооф мани посмях са малко с валерката да отивам да покопая малко доматите чее белким николетка ми върже кат продам продукцията ... ама тъй деее :))) веселко беше :)

За серия А тръгнал тоя глъм. Кой те иска там бре? Жал ми е за Спортинг, само им смуче парите на хората, не могат да се освободят от този плазмодий...

Кога са подписвали да не са спали.

момчета не така с лошо моля ви!!! Николайка пак ше каже "обичам хейтърите не ми пречат-млада съм и съм успешна" тя и от хейтъри си търси внимание нема прообльем по 5лв. за списани и от нас ше изкрънкат ;)

Имам две оферти от Италия... За футболист или за...???

Аз предлагам ПР-а, който е пуснал съобщението "нас ни искат в Италия" да обяви награда (примерно снимка с онова женското цигане) за първия положителен коментар.

Браво! Да са живи и здрави! Сега я Юве, я Милан, в краен случай интер го лапнаха. Уникален футболист с жена за чудо и приказ - и е най-умна и е най-красива! От това по-положително не можах, че щях да си строша пръстите по клавиатурата...

Добре, спри се да се не контузиш. Печелиш софткор снимка с автограф + видеоклип с как се натискаме у ваната. Пак софткор. Толкова.

Тази Николетка ,алчничка за парички ,го унищожи това момче ,разгони му фамилята ,като му свършат паричките със сигурност ще му бие шута ,а тои няма и откъде да изкарва вече никъде не го искат,трябва николетка и азисчо да го отглеждат !

Несамо Николета е виновна, той самият много се възгордя

Курвите, пич. Курвите ! Курвите разказват играта на всеки, независимо дали е президент, премиер, футболист или крупен бизнесмен. Най-страшното нещо на земята са курвите !

ако питаш жените, такова животно к*рва нема! те просто били свободни да изглеждат както си искат и да си правят каквото си поискат! Никой ни думичка за това, че ако в основата на всичко не стои придобиване на част от богатството на някой мъж, намиране на работа, създаване на име, което да те продава след това с каквото и да се захванеш - абе с една дума - ако в основата на всичко не стоят парите, нито ще си правят труда да изглеждат добре, нито ще са толкова ентусиазирани да лягат голи под някой мъж .. и особено под някоя категория мъже - дебели, мазни, миризливи, но и БОГАТИ цигани!

знаете ли кое е интересното - близо 20 коментара и всичките са с негативизъм спрямо този футболист (и жена му)! Но което е по-интересно - нито едно неодобрение спрямо тези критични към тях коментари.. нито един (-)!

хахах ... някой не се сдържа, а? :D) заеби, изключително радващо е, че тази чалгарска двойка събирам "плюсове" само за плюенията по тях! Пожелавам им самотни и нещастни старини!

Съдейки по минусите си мисля, че по-скоро не сте разбрали повода за думите ми - бях възхитен от факта, че нито един човек не се обяви в защита на тия двама чалгари! Но както и да е де.

Има две оферти - едната е за масажист, а другата за жиголо.

Предложили са му 2 пейки и той се чуди коя от двете е по-удобна, с вградена възглавничка и TV, все пак ще кара по 90 минути на мач на нея:)

и все с Николетка те искат заедно, защо ли!

А дано ама надали, както би казала Айшето. Божинов ще си остане собственост на португалците до края на договора си с тях. Никой друг отбор няма да се навие да му плаща такива пари за това което показва. Дано после да е скътал достатъчно парици, че падането ще е голямо.

pompai

Нищо не става от теб освен да се гушкаш с прейбойки.А беше голям талант.

Едната е от Версаче, а другата от Долче и Габана.. Ама Божинката ще избере Ла Скала - прима балерина!

Ще ме вземат, аааа, писна ми вече.

Този е като жена му Николетка тя също навред плещи как била супермодел в Италия с ръст от 1.60 Валерко е една голяма лампа без газ.

айде да подписва с някой анонимник от серия Б, за да си гарантира титулярното място в националния! То тоя има-няма 10 изиграни минути в клубния си отбор за сезон, но иначе национал вечен е .. баси!

Два италиански отбора се карат за божинката и всеки вика - " Земи го ти!" :)

Кои сте тези "вие"? Ти и Николетка ли? Аз съм сигурен че офертата е само за нея.

Валерка,от коя Италия имаш оферти?От северна или южна или най сигурно от средна!Я си ела в България,може да получиш оферта от Любимец.Тук Свирколета ще се чувства най в свои води!

Смешник!

трябва да следиме в кой отбор ще отиде и да залагаме, че ще изпадне. пари ще се направят от него, златен мамин.

И двете са за Николета.

Николетка ще я правят аксесоар на съблекалнята.

Най тъпия глупав и наивен ексфутболист !

Валерка да не са от 3-то класни порно компании вашите оферти :)

Най-вероятно, щом казва имаме, а не имам :)