Антонио Вутов остава в ”Левски”

Младият талант Антонио Вутов остава на "Герена". Юношата на "сините" бе пред сериозна дилема след примамлива оферта от "Удинезе".

Обратно в новината

Коментари - Антонио Вутов остава в ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Груба грешка, мойто момче, в обора само ще мучиш заедно с говедата, на които успехът им е, че са вече евроазиатски идиоти. Ако все още можеш, избий вратата на обора и бегом по-далеч от там.

Антонио, ти си талант от една най-талантлива нация. Гордей се, че си българин и се посвети на България !Тя заслужава това. Прецени сам как и къде да се развиваш. Но, имай предвид, че в момента не си на най-правилното място. Там, на Герена, се отглеждат само говеда !

жалко за момчето в отбора от подуене ще се научи да симулира,да пада при всяко съприкосновение,да участва в уредени мачове срещу такива колоси като Любимец,Ботев,Черноморец Пирин Гоце делчев.Ще изучи в тънкости чалгата и нейните приносителки-въобще бляскава кариера отвсякъде. А в Италия- какво ?? Освен да се научи да играе футбол-няма какво друго ?? Така че форца Антонио по терените на подуене

Да е жив и здрав и дано не го карат цял живот да съжалява за този си избор! Лоялността не е недостатък, но в България почти винаги е неоценена и те мислят за глупак. Дано от Левски му предоставят развитие по-различно от стил " Гонзо" , Домусчийски и още куп имена.

Голяма грешка правиш мойто момче ... недей, изчезвай от тук !!!

Очевидно е че от това набедено футболистче нищо не става.Пролича си в мача срещу Ботев, мяташе се като петле без глава. Футболът не му е ясен. Язък, че баща му му купи наградата за "най-перспективен млад футболист за 2012г." Тя ще е върхът в кариерата му.

Колкото си злобен, толкова си и глупав!

Момче , не погубвай таланта си в България.Тука най-много да научиш как се прави черно тото и продават и купуват мачове. Бягай в Удинезе , бягайбързо!

по принцип си прав. но нека да поиграе 1-2 години като титуляр, пък нищо че е на 90% в уговорени срещи. чат-пат ще записва и по 2 до 4 евромача .. все си е визитка, самочувствие, опит .. вярвам, че след това може да бъде купен в не по-слаб отбор от Удинезе и да играе в не по-слабо първенство от италианското. времето ще покаже де, пожелавам му късмет. мисля, че засега е взел правилното решение, а и къде волно, къде неволно, тези драми с евентуалния трансфер му отредиха титулярно място в състава. по-добре е от това да тренираш с Б отбора на Удинезе!